PR CUAET
-
От і все друзі, що потрібно знати про роботу консульства в Торонто… знаючи як сильно ми чекаємо паспорти, у когось взагалі усі документи від того залежать. Вони на емейли не відповідають, а от запит в МЗС України швиденько оброблений. Паспорти виготовлені 5 вересня та 24 жовтня. Лежать в Торонто і статус в системі не змінений
-
Почитайте на сайте требования www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/canadian-citizenship/become-canadian-citizen/apply.html
-
Коли ви подались на новий стаді перміт , вам прийшов лист підтвердження, спробуйте його та новий паспорт відправити по емейлу evacueehealthregistration@gov.ab.ca поясніть ситуацію що чекали паспорт і тепер чекаєте стаді ,і ще прикріпіть що у батьків всі документи валідні , можливо пощастить і пришлють нову
-
Беріть на електронну носію , там надрукуєте
-
Підкажіть хто в курсі, зробив запис на отримання подачу паспорту, в резерві все було ок, зараз висвітило про порушення військового обліку, але QR код формується, можна з ним податися на паспорт?
-
Той, що на сайті gc_cae@mfa.gov.ua
-
На який емейл ви їм писали? Мені теж скасували запис на 07.02.2025
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, довідки про несудимість потрібні за останні 10 років чи за все життя з 18 років? Дякую
-
О! Пішли портали для листопада! Чудово 🤩 А жовтень вже весь в щасливих?
-
Английский установят планку в 9 балов каждый :)
-
Мені сьогодні о 2 ночі прийшов лист, що я повинна підтвердити свій запис. Але я не можу зайти до сайту
-
Мені прийшла відповідь від консульства: Доброго дня! ГКУ в Торонто не є ані адміністратором, ані розробником системи електронної черги і не відповідає за технічну підтримку. Ви не можете підтвердити візит через надсилання електронних листів до установи. Система адмініструється з Києва. Тому нічим вони допомогти не зможуть.
-
Добрий ранок, підкажіть будь ласка, чи треба евалювати диплом тільки для основного апліканта? Чи для дружини, що йде dependand також треба? На федеральному рівні.
-
Доброе утро! Кто делал паспорта в посольстве, в Оттаве, пересылают ли они когда паспорт готов в Эдмонтон? Или забирать только в Оттаве?
-
Хто знає коли будуть сорти
-
Це жесть… крива система і ніякої відповідальності чи підтримки
-
В 4 ранку сайт працював.
-
по якій програмі?
-
Ну це просто 🤬🤯
-
Через дію видає помилку. Спробувала через ключ, теж саме. Буду штурмувати 😁