PR CUAET
-
Я відіслала паперову форму лише тиждень тому . Тому не знаю 🤷♀️
-
User Виктор has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Коли оновлюєш SIN то номер залишається той самий, просто його термін дії продовжують, правильно?
-
Увага! Якщо ви хочете дізнатись більше про стан своєї аплікації на візу, ворк перміт або постійне резидентство, ви можете самостійно надіслати запит - Access to Information and Privacy (ATIP) Online Request до IRCC та отримати витяг по своєму кейсу. Якщо раніше відіслати цей запит могли тільки громадяни чи постійні резиденти Канади, то зараз ця можливість є і у іноземців. Якщо ви перебуваєте в Канаді, вкажіть, що ви є іноземцем, який перебуває в Канаді. Інформація про вашу аплікацію з нотатками імміграційного офіцера прийде вам на електронну пошту через 3-4 тижні.
-
Дякую
-
Ви щасливчик. В нас в обох Портал 2 був 11 жовтня. Я ще чекаю🙈
-
Сьогодні кілька людей написали в приват, що їхні родичі прибули до Канади вчора і сьогодні і отримали ворк перміти в аеропорту. Звичайно, всі вони мали візи та основне introduction letter для дозволу на роботу. Лист-погодження вони отримали ще за дії заходів CUAET. Для прикладу, одна українка мала introduction letter, в якому ворк перміт був погоджений до січня 2026 року. Сьогодні вона отрима0ла ворк перміт на три роки, до 2028 року. Звичайно, ж максимальний термін ворк перміту - три роки - можна отримати за умови дійсності паспорту на увесь цей час.
-
Добрий день мені потрібна консультація що до ведення бізнесу у Канаді відносно пасажирських та вантажних перевезень з допомогою додатка
-