PR CUAET
-
А, ясно. Ну всеодно мова йшла не про те. А про те що в чек-листі програми вказано надсилати всі дипломи що єі з перекладами, а не лише висновок WES. Вони не завжди до того прискіпуються, але одному учаснику цієї групи вже приходив запит щоб додати недавно.
-
Добрий день! Поділіться, будь ласка, досвідом, як ви перекладали довідки про несудимість з інших країн (у мене з Італії). Яка процедура взагалі? Дякую
-
У мене за останній час в Торонто зʼявилось багато знайомих, колег які подавались по цій програмі і отримали PR.
-
Цікаво, поділіться, бо гуманітарна програма досить специфічна. Дивно,що вам порекомендували її. Хороші міграційні консультанти цього не зроблять
-
Це ваш досвід, у мене є інша інформація
-
мамам-одиночкам,які залишилися без житла в Україні через війну? Так. Чоловікам ? Не чула
-
Можемо подаватись хоть завтра, проблема з вивченням англійської мови, дуже мало часу. Плюс кількість позитивних відповідей по гуманітарній програмі була дуже велика.
-
ви тепер взнайте,через який час ви зможете подавати на новий пр після відмови. Дивно,що ви з бухти барахти кинулися на гуманитарну програму.