PR CUAET
-
-
Мне еще далеко до таких результатов. Поздравляю Вас!
-
Вона то підходить, питання в тому що саме construction відбирають не погано, так як це пріоритетна професія, а General labourer це загальна посада і напевно вона не буде такою пріоритетною. Але заявку в будь якому створити треба, бо ніхто не знаю коли і які професії будуть відбирати.
-
Мене вже відібрали, це АОS application, не ЕOI
-
Добрый день всем участникам группы, будьте добры поделитесь пожалуйста у кого были груповые заявки на продление WP, сколько ожидали approval, спасибо заранее за ответ!
-
Під час воєнного стану, внутрішні паспорти без фото в 45 років вважаються дійсними. Білий паспорт -це альтернатива паспорту, який не дає вам право подорожувати і дійсний 30 днів, але з ним можна летіти додому. Мої друзі загубили паспорт в Китаї і поверталися в Україну по білому паспорту. Ніяких інших паспортів в них не було 🤷♀️ Ну і ви можете оформити канадський паспорт якщо сумніваєтесь 😉
-
Ох, так сподіваюсь що так можна буде…🤕
-
Дякую, я знаю про воєнний стан щодо картки в 45 років, але це дає лише якщо фото мало бути вклеєне не раніше ніж 2 місяці до воєного стану. А щодо Китаю то я думаю там був прямий рейс, тому й посадили в літак. Звідси прямих рейсів немає, завжди хоч одна стиковка є десь в Європі. Негромадянка Канади я, фатальна помилка.
-
Та я теж тільки на днях зрозуміла, передивлялась документ, і на SIN побачила адресу по якій пару тижнів жили. Можливо як прийде 1й дозапит то можна офіцеру про це написати, як варіант
-
Добрий ранок. Хочу бухгалтер попросила надіслати зразок документів, які вимагаються для подачі на ПР. Я ж правильно пам'ятаю, це -джоб офер або контракт - декларація роботодавця( де взяти зразок)? Що ще? І де завантажити зразки. П.с. вже другу годину шукаю на оф.сайті. поки без результату(((
-
О ви про це написали і я зрозуміла що і ми такі самі ..не вказували там де жили пару тижнів готелі бо просто забули про це 🙈 сподіваюсь це буде не критично
-
у нас была ошибка в ecopr. в нем есть инструкция куда и что отсылать. помню, что нужно было стопку бумаг распечатать и отправить в Оттаву.