PR CUAET
-
Получается продлили! Я просто думаю - подаваться на новый ворк пермит или на снятие ограничений, если он и так пройдет продленный.
-
А на SP вы не подавали? Моему сыну 16 будет через неделю, есть только visitor record до июня 2025. Хотела ему сделать SP, а не VR так как мы периодически выезжаем. А потом WP. А теперь думаю, может просто WP сделать. Не подскажете, как лучше?
-
Ми цим займаємося, напишіть в особисті
-
Привіт!В минулому році отримала перміт,але вернулась в Україну.Зараз хочу полетіти у Канаду.Віза закінчується у липні 2025.Чи пустять мене?Залишатись не планую,хочу відвідати рідних.Що казати офіцеру?
-
Дякую.
-
Вітаю! Отримав сьогодні запрос на military table, form IMM5546. Скажіть хто заповняв це і куди потім відправити її. Чи просто на цей же імейл. Тому як в імейлі цієї інформації немає.
-
А у нас Только visitor record… тоже думаю подавать только на что то одно, или и на WP и на SP.
-
Так звичайно це для всіх,20 місяців але це не відміняє факту що процеси рухається,вони ніколи і не зупинялися.Навіть зараз видно по тому як видають e-corp,FD і P1 P2
-
24.11. 2023 подача 06.06.2024 AOR 02.01.2025 Запрос на біометрію
-
Щойно зателефонувала в ircc і запитала щодо цих нових процессінг таймз, і чувак сказав, що це для всіх. Я йому кажу, що ні, на сайті вказано, що це для нових. Він: ні, для всіх. Я: читаю йому текст з сайту. Він: ні, офіційно для всіх. Я: ну як офіційно для всіх, якщо на сайті написано, що для нових. Він: для всіх. Я: ясно, на все добре. Выше было сообщение,не стройте иллюзий.Будет в два раза дольше теперь для всех.