PR CUAET
-
Те що я бачу працює, не для всіх але рафлі картина є
-
ні, не працює. Є люди які отримали ФД пізніше мене, хоча я подалась у квітні, а вони взагалі в 2023 році грудень чи ще раніше.. Або й досі чекають деякі
-
А я бачу що це працює, ми в групі Ватс ап відслідковуємо це
-
Так а звідки я знаю? Все індивідуально.
-
та конечно нет
-
бо далі перевірки не йдуть по черзі... хтось швидше отримує, хтось повільніше. Тут вже взагалі не варто орієнтуватись на дату подачі.
-
Дякую!
-
то 7 чи не 7?
-
Я жду ФД, люди которые раньше меня на несколько дней сабмитились уже получили. Т.е. я удлинился на 7 месяцев?
-
тоді це зовсім інше. Бо ви написали П1, а він приходить після фінального рішення.
-
Да это такая себе "бумажка" которую служащие могут использовать для ответа страждущему клиенту. Перестраховка. Я бы не искал слишком большой логики и калькуляции за этой цифрой. Гос услуги везде одинаковы.
-
Ми за 2.5 років нікуди не виїжджали, тому не знаю що порадити🤔
-
Чим далі тим більше сумнівів що взагалі не розтягнуть цю програму на 6+ років
-
Група це класно,люди там реально відслідковують терміни і роблять з них висновки але це дуже маленька вибірка справ,це якщо подивитись на сотні тисячі заявок то тоді вже можна відслідкувати закономірність,а це хіба що офіцером треба бути або міністром
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка. Взяли довідку про несудимість у Польщі за 2 тижні перед виїздом із країни. Зараз плануємо подаватися на ПР, чи підійде ця довідка, чи потрібно робити нову, коли ти вже виїхав з Польщі?Дякую.
-
вполне логично что если вы еще ожидаете AOR, то вы ощутите увеличение срока с 13 до 20 месяцев, а если вы уже ближе к финалу, то скорее всего или не ощутите или незначительно
-
Якщо мова йшла про університет, то вступайте у коледж, це дешевше. Також подивіться заклади, що надають українцям по куает можливість платити domestic tuition
-
Дайте знать если получили номинацию от Chang Chong 🙏 Вроде она выходит из отпуска сегодня 🙌
-
Слыхал что сейчас 6 месяцев, я ждал 137 дней
-
Та чого це, ще є у вас час до 31 березня, тим більш паспорт вже виготовлено та ще й DHl замовлено
12 Jan 2024, 17:45
382758/431644
3 minutes ago