PR CUAET
-
не зовсім, на апрув чекала з лютого по жовтень, а з жовтня чекаю на фізичний документ
-
Дякую🌷
-
Ничего себе 😨 ждете бумажный вариант уже почти год ?!?!
-
Спасибо 🙏
-
Перевод это основное, 5546 и loe на его основе, без военника это с потолка взято. Делайте перевод.
-
В більшості випадків ні туберкульоз ні ВІЛ не будуть перепонами отримання ПР
-
перекладений військовий квиток обов'язково. шукайте перекладачів . роблять і за добу але ціна дорожче
-
Всім Привіт! Підкажіть будь ласка як можна отримати перекладену довідку про несудимість? Потрібно ловити слот?
-
Якщо офіер валідний, і працювати після декрету буде - то в принципі це проходить. Але часто потрібно буде підтвердження від роботодавця і підтвердження матюрніті
-
Можна - повідомити IRCC про зміну ажреси проживання - через вебформу
-
Якщо родичі чоловіка, і чоловік невиїздний, пропав безвісти чи загинув то жінка може подаватися по цій програмі (але жінка має бути в Канаді)
-
Доброго дня! Читала десь що ПР видають тільки якщо паспорт дійсний більше 6ти місяців, не можу знайти ніде інформації, можливо хто володію якимись ресурсами з цього приводу?
-
Я не видела запрос, поэтому не могу сказать что там точно написано. Отправите 5546, везде n/a, на основании чего? Тогда в loe надо писать что нет воен.доков, а это такое...если они есть.
-
у кого нет билета/приписного, те отправляют без него. тк его неоткуда взять, если его нет
-
Ні питання в тому,чи є ті хто відправляв тільки форму без квитка?
-
покажите текст запроса. военный билет в любом укр бюро переводов переведут за 1 день
-
так. був дозапит. і відсилали все
-
У мене власне в запросі значиться лиш форма.
-
призупинити або змінити діяльність
-
Вопрос в том почему нет запроса на военный билет в описании запроса, только форма указана и вложена в имейл
12 Jan 2024, 17:45
382822/439023
3 minutes ago