PR CUAET
-
Дякую! Бо в мене закінчується у вересні, то ж я переживаю, щоб не дали до кінця мого WP, а не нового паспорту дитини. Бажаю вам скоріше отримати його❤️
-
Дітям дали до кінця дії їх паспортів, тобто до вересня 2026. Тому і цікавилася, коли вироблю їм нові паспорти чи зможу їм поновити їхні WP🤔 Я також чекаю на паперовий WP з 18 грудня 2024🤦🏼♀️
-
Можете дати контакти якщо є щоб не шукати. Пізніше скину лист який прийшов.
-
Скажіть будь ласка, хто отримав сьогодні лист на підтвердження візиту, на яку дату ви записані? Маю на увазі у кого слот на лютий. В мене слоти на 13 лютого і я не можу зрозуміти коли очікувати листа.
-
Доброго дня Які зараз дати подачі в обробці? Дякую
-
Друзі, підкажіть, будь ласка: подали документи на паспорт дитині (15р). Заяву на DHL доставку писати від імʼя дитини чи батьків? Чи можна замовити доставку в Едмонтон, якщо подавались у Торонто? Вибачте, де подивитись тарифи на доставку?) Дякую
-
Не знаю що там з налаштуванням, але до збою я завжди мала змогу зайти через дію. Сьогодні тільки через моно спрацювало 🤷
-
Та вони не відповідають
-
Записана на 10.02, але лист отримала сьогодні. По факту воно повинно було прийти 11.01
-
Забрав сьогодні паспорт, торонто Резерв навіть не питали, приніс роздрукований заздалегідь Людей дуже багато, видають з 1 до 2 години. 1:57 моя черга випала Всім удачі
-
Записана на 12 лютого, лист отримала сьогодні
-
Підкажіть будь-ласка, а де можна дивитися поточні draw по human capital stream? Це єдина сторінка? http://www.ontario.ca/page/2025-ontario-immigrant-nominee-program-updates Чи десь є більш real time? Всюди пишуть, що вони запрошують людей “on biweekly basis” але тут тиша.
-
www.ontario.ca/page/oinp-express-entry-notifications-interest
-
Всім привіт. А хтось отримував довідку через особистий прийом з Резервом?
-
Ніхто не знає україно/російськомовних сімейних лікарів що набирають в Торонто та навколо?
-
Те саме у мене в торонто Я думаю резерв важливий щоб замовити паспорт, а коли його зробили і він вже прибув - резерв не потрібен Можу помилятися, чисто мій досвід
-
Якщо комусь цікаво, сьогодні товариш отримував паспорт в Оттаві. Резерв не запитували. При подачі - мав резерв із статусам на обліку.
-
Ааа, ясно. Дякую
-
Human Capital Priority це тільки через EE. Так, сам, вибрали з пулу EE
-
Чи є тут ті, у кого слот на 17.01? Чи вдалося вам підтвердити слот?
12 Jan 2024, 17:45
382848/440472
4 minutes ago