PR CUAET
-
Я чекаю з початку травня розгляду анкети.
-
Вони не вибирали з вересня. У них зараз завал, який вони розгрібають. На даний момент апрувлять анкети що були відправлені ще в середині квітня
-
Тут також нічого за цей рік…
-
Ох, с 25 октября
-
Вітаю ,як довго чекали?
-
Добрий день. Маю таку ситуацію. Подала документи на продовження Ворк Перміту 13 листопада, відповіді ще не отримала, хоч мої знайомі подавались на два тижні пізніше і отримали відповідь, можливо мені потрібно кудись звернутися. Підскажіть будь ласка! Дякую!
-
Доброго дня! Користне відео з детальною безкоштовною інструкцією як продовжити WP від @danielhryn В цьому відео на 13 хвилині він розказує про наш ресурс. Не забудьте підписатися та поставити 👍 youtu.be/aHHQF3n14GY
-
Громко сказано. После нг один aor подаче от 13.01.24 и одно eligibility ноябрю 23. Дают порталы финишным кейсам.
-
Ребята, добрый день! Скажите, пожалуйста, как форму 5710 на айфон скачать? Не получается((( Спасибо 🌸
-
Если нет действующего загран паспорта , не открывают счет.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка. Взяли довідку про несудимість у Польщі за 2 тижні перед виїздом із країни. Зараз плануємо подаватися на ПР, чи підійде ця довідка, чи потрібно робити нову, коли ти вже виїхав з Польщі?Дякую.
-
Я думала, что возможно необходим какой-то конкретный, поэтому уточняю!
-
Написала в особисті
-
Повно шаблонів на офіційних сайтах
-
Моя подача 28.02.2024. Т.е еще 1,5 месяца где-то?
-
Це лист який я отримав.
-
Доброго дня. Є нотаріуси у чаті? Необхідна допомога про заповнення довіреності, а саме, який орган видав закордонний паспорт, як правильно прописати у документі, якщо у паспорті тільки чотири цифри?
-
Кожен мріє бути на вашому місці зараз)) Вітаю☺️
-
Просто чекати
-
Update: 7 листопада 2023 - подача 20 серпня 2024 - Eligibility 9 січня 2025 - портал 1 13 січня 2025 - портал 2
12 Jan 2024, 17:45
382870/467035
11 minutes ago