PR CUAET
-
Який НОК не має значення. Однозначно так. Якщо це провінційна номінація, він визначає рівень англійської, на який треба здавати
-
Добрий день,підскажіть будь-ласка ,якщо маю NOC 3,чи потрібно здавати англійську?дякую.
-
Хто скільки чекав апостиль після переходу до останнього етапу?
-
це переслане повідомлення. Шукайте Константина в Facebook
-
Зараз 50% знижка на CELPIP learning materials на офіційному сайті.
-
Доброго дня, бачила ваш пост в групі , як отримати pr. Підкажіть будь ласка, ви подались на провінційну номінацію і коли її отримали, то подалися на Express entry? Я читала на сайті, що для того щоб податися на express entry то треба подаватися на номінацію саме на express entry , а не провінцію . Можете це прояснити ? Може я не так щось зрозуміла
-
Тут вже не скажу. Я взагалі вважала, що отримаю bachelor, тому що ця освіта була заочна
-
Так, один диплом, один додаток
-
Master
-
Ви мали на увазі раніше? Просто за моїм планом, подача на PR, в мене відбудеться взагалі за рік до закінчення CUAET(можливо раніше), та цікаво чи треба подаватися на BOWP, одразу, чи краще залишити його у такому випадку як останній засіб
-
Опыт по получению номинации: 9.08.2023-Подача заявления 18.08.2023-Запрос на досылку дипломов 22.08.2023-отправка дипломов 24.08.2023-получение номинации🎉 Итого: 2 недели 94105 - METALWORKING AND FORGING MACHINE OPERATORS Тееr 4
-
Мені повернулися через 5 днів
-
Эт мне не пришло ничего)
-
Плутаєш
-
Ну експресс ентрі якщо маєш диплом бакалавра і англійську хорошу)
-
Нет, не снимаются
-
Підкажіть будь ласка якій термін дії довідки про несудимість. Не можу знайти відповідь 3 -6 місяців?
-
Можливо хтось знає, якщо на врайтінгу користуватися виправленням, то знімаються бали чи ні? Маю на увазі цю опцію, яка відсутня у айлз, а саме підкреслення і коригування написання
-
Привіт! Є якийсь варіант податися на ПР якщо працюєш парт тайм? Заздалегідь дякую
-
і тобі не повернулися гроші? чи я тебе з кимось плутаю)
12 Jan 2024, 17:45
38287/467237
about a minute ago