PR CUAET
-
Я не знаю о каком консульстве Вы говорите, но я в декабре подавала документы на паспорт в Эдмонтоне. Также надо было предоставить внутренний паспорт. Я там должна была вклеить новое фото больше 10 лет назад. Консул вообще ничего не спросил, прописку только посмотрел и все ( а у нас тут консул, мягко говоря, с приветом). Я бы на Вашем месте о внутреннем паспорте не переживала и пробовала бы все равно подать документы. Вы можете поймать слот на лето.
-
Підкажіть будь ласка, чи буде працювати MSP після 31 березня, навіть якщо ворк перміт дійсний більше? Чи всі "плюшки" cuaet скасовуються? Десь почула такий варіант подій, що люди які не працюють, то їм буде скасовано msp support після 31 березня (наприклад, батьки не працюють ці жінка) . Чи хто щось чув за це?
-
Доброго дня підкажіть будь ласка чи потрібно дружині при зверненні до консультанта(Оттава) для оформлення дитячих паспортів надавати військово-облікові документи чоловіка?
-
Привіт, Прошу допомогти порадою. Мені підходять 2 NOC: 14400 та 12013. 12013 це OINP Foreign worker stream 14400 - це OINP In demand По Форен воркер ніби більші бали виходять, але незрозуміло чи буде вибірка на мій Нок, він був давненько. Як краще зробити, подаватися на форен воркер і чекати general draw чи все-таки більші шанси на отримання номінації для In demand Stream? @OstapBosak
-
Подавались 8 січня-глухо
-
Ні, якщо документи подає мати то вод чоловіка не потрібні
-
Привіт, є таке запитання:) Читав та бачив на сайті CLPIP, що переоцінка слухання то є мала вірогідність. Але все ж запитання чи хтось отримував переоцінку по читанню та слуханню чи то взагалі марна справа?
-
Доброго дня, маю питаннячко, може хтось підкаже. Маємо візу відкриту та open wp до 21.01.2027. Увага питання: якщо зараз подамося на продовження WP чи буде якось впливати віза до 2027 чи зможуть надати wp до 2028 чи 2029 без візи? Чи потрібно спочатку продовжити візу, а потім wp? Знаходимося в Канаді, паспорт дійсний до 2033. Дякую
-
І тоді вже ЕЕ той самий має бути Нок, правильно? Змінювати не можна?
-
Ми подались 8 січня 2024 року, у кінці листопада здали біометрію і поки що далі нічого. Чєкаємо
-
36 буде як отримаю Notice of assessment