PR CUAET
-
То есть их нужно получать после того как получил приглашение на подачу ? Просто если так то я не уверен что работодатель сможет предоставить бизнес лицензию
-
Вам нужен AdobeReader для открытия
-
Шукаю Україно або Російсько мовного репетитора для хлопчика 12 років у Торонто
-
Розібралися, дякую ♥️
-
Дякую, чому пеперепитую, бо все ж така опція є:) Хотів почути чи було в когось це на практиці.
-
Можете на сайті подивитись, там пишуться вибірки і умови, за якими обирали. І для себе проаналізувати чи треба робити профіль в ЕЕ, чи ні.
-
Підкажіть будь ласка, чи син здавав біометричні дані? Якщо так, як процес відбувається ? Здача даних після подачі аплікації чи до?
-
В мене на 3 лютого запис Лист на підтвердження прийшов 4 січня.
-
В Канаді дві офіційні мови
-
В мене колега 28 травня отримав P2
-
В консульстві Канади продовжують паспорти в живій черзі. А також можна податися на виготовлення нового паспорта маючи слот на дану консульську послугу. Роблять всім: чоловікам, жінкам і дітям.
-
Тільки з території Канади
-
Добрий день, буду в Україні оформляти новий закордонний паспорт, чи звідти податися на продовження wp чи потрібно повернутися до Канади і вже тут податися?
-
Ситуація різна, в мене 2 колеги подалися в середині травня, на цій неділі отримали ecopr, я подався в кінці травня невідь немає фд.
-
Це вселяє надію що і мені надішлють) дякую.
-
Дата пишется на момент подачи
-
Я просила своїх менеджерів декілька разів. Ще довелось доводити їм що в документах потрібно трохи більше інформації. Мені двічі переробляла reference letter, один раз не вказали обов'язки, потім забули написати email.... Якщо у Вас нормальні стосунки з менеджерами, візьміть документи зараз, саме подивитися чи треба їх буде переробляти в майбутньому... З приводу ліцензії проконсультуйтеся з міграційним консультантом.
-
Подскажите пожалуйста, почему рекомендуют при продлении WP в поле Duration of expected employment, From указывать текущую дату, а не дату окончания действующего WP? У меня WP действует до марта 2026 и не хочется потерять год.
-
Не думаю
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
382971/467002
4 minutes ago