PR CUAET
-
Вам всеодно дадуть WP від дати розгляду заяви.
-
Добрий день! У моєї мами віза до кінця жовтня 2025, а ворк перміт до червня 2026. Чи можна буде їй прилетіли у серпні 2025? Чи діє тут правило 6 місяців?
-
Їм потрібен ваш номер. Роздрукуйте з дії. Має вистачити.
-
Добрый вечер! Подскажите, кто ждет поддтвержения по продлению ВП для взрослого, сколько ждете? сколько человек было подано в заявке. Спасибо!
-
А зачем вы звонили в IRCC?
-
Я не могу понять почему рекомендуют ставить дату на момент подачи. Я вижу в инструкции написано: "Enter the date you'd like to start working as the Start date". Я бы хотела начать работу не обязательно в дату на момент подачи, а например позже.
-
Саме так, рік і місяць вже як чекаю біометрію
-
Дякую!
-
Тобто це що вже більше року у вас? 🙈
-
Сьогодні в 12 ночі по Києву.
-
Дякую! А можна буде продовжити візу не в Канаді?
-
Чекаю з 2023 на біометрію, це важливіше ніж AOR
-
Вона може прилетіти хоч в останній день дійсної візи. Але на ВП їй треба податися з території Канади до 31березня 25 року, якщо вона хоче продовжити ВП.
-
Вітаю! Бухгалтер може взяти з аккаунту.
-
О, это я не предполагала. Спасибо 😊
-
Чи хтось знає ,якщо я хочу зразу додати біометрію при подачі на новий WP - як виглядає підтвердження що я їх здавав - це лист ,який я мав запрошення при подачі на біометрію на візу чи папірець що вони клеїла на паспорт ?
-
Так.
-
Жах. Занадто довго . ((
-
Це звичайна туристична віза, правильно?
-
Підскажіть БУДЬ-ЛАСКА , а якщо дитина доросла (старше 26),я можу слот ловити для нього, як дитина чи підопічний?
12 Jan 2024, 17:45
383000/445071
about a minute ago