Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Так, час очікування візи при подачі з України приблизно один рік...(і відмови ніхто не відміняв) Думаю це краще зробити з Канади.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Забудьте
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Скажіть, будь ласка, яке консульство вам прислало сканкопію паспорта? Я зрозуміла, що паспорт у вас виготовлений, але не доставлений, і ви писали на електронну пошту, а не їздили?
    1 Reply Last reply
    0
  • t760637103T Offline
    t760637103T Offline
    Yuliia Translator
    wrote on last edited by
    🇨🇦Необхідно перекласти документи для подачі на PR або в інші офіційні установи Канади?🇨🇦 Мене звати Юлія Михайленко Пропоную професійні послуги перекладу, а також фахову інформаційну підтримку щодо перекладу документів. 💎Переваги співпраці зі мною як перекладачем:💎 ✍️1. Досвід роботи: працюю перекладачем із 2008 року. ✍️2. Маю профільну освіту та кваліфікацію, а не просто гарно знаю мову ✍️3. Сертифікат члена перекладацької асоціації ATIS(Саскачеван, Канада): в афідавіті перекладача, який додається до перекладу, я завжди вказую свій реєстраційний номер в Асоціації. Будь-хто, кому потрапить до рук виконаний мною переклад ваших документів, буде впевнений, що переклад виконано кваліфікованим фахівцем. ✍️4. Рекомендації та позитивні відгуки від моїх клієнтів є важливим показником якості моєї роботи. ✍️4. Спеціалізація в галузі: фокусуюся саме на перекладі документів для імміграції, а також на перекладі юридичних та медичних документів. ✍️5. Дотримання термінів: стандартний термін виконання перекладу 1-2 робочі дні без втрати якості роботи. ✍️6. Конфіденційність: дотримуюся конфіденційності і забезпечую захист вашої інформації. ✍️7. Додаткові послуги: опрацювання сканів та фото ваших оригінальних документів. Навіть якщо вони не найкращої якості, я зроблю так, щоб в перекладі все виглядало солідно (без додаткової оплати). ✍️8. Прозорі ціни та знижки: всі ціни вказано на вебсайті prof-translation.com. В мене відсутня цінова політика «від [маленька сума] за сторінку», яка часто для клієнта виглядає привабливою на перший погляд, а потім виливається в суттєву вартість одного документа (бо, «в вас тут оригінал нерозбірливий, складні таблиці чи форматування і т.д.») ⚖️Вибір перекладача є важливим рішенням, і ретельний підхід до цього процесу допоможе вам знайти фахівця, який забезпечить високоякісний та точний переклад ваших документів. Звʼязатися зі мною можна 💬написавши мені в особисті повідомлення, ✉️на емейл [email protected] або через форму на сайті 🌐prof-translation.ca Ваша Юлія Михайленко 🩵💛
    1 Reply Last reply
    0
  • t2074352109T Offline
    t2074352109T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Чого ви вирішуєте проблему, якої у вас немає
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Вам вже вище відповіли.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Я маю якісь документи ,що там пише ,що мав запрошення і що здав
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ahsatan
    wrote on last edited by
    Дякую усім за відповідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Ви ніяк її не додасте.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Суть в тому що я читаю в гілці " відмови" - що інколи офіцер не бачить в потім більше головної болі . Тому цікаво ,як виглядає ,щоб додати і забути про це .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Якщо дитина в 26 років є вашим підопічним( інвалід) і у вас є документ що підтверджує його недієздатність, то можете.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аndrey ( DRIVER)
    wrote on last edited by
    Шукаю Україно або Російсько мовного репетитора для хлопчика 12 років у Торонто!
    1 Reply Last reply
    0
  • t2074352109T Offline
    t2074352109T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Якщо ви здавали, вона сама підтягне в кабінет
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    ніяк не треба, у них в базі є біометрія ваша
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla Sapunkova
    wrote on last edited by
    Нічого собі, вони вас пропустили? Чи ви просто не платили за біометрію при подачі на пр?
    1 Reply Last reply
    0
  • t474705052T Offline
    t474705052T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    У мого чоловіка був такий запит, ми заповнили форму ( як і просили у листі), військовий білет не відсилали, бо у запиті такої вимоги не було. Хоча переклад вже був у нас на руках.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6439764501T Offline
    t6439764501T Offline
    Oksana Myskiv
    wrote on last edited by
    я привіт. хто знає сьогодні будуть слоти в Едмонтон?
    1 Reply Last reply
    0
  • t306760251T Offline
    t306760251T Offline
    Maksim
    wrote on last edited by
    с медициной (да и другими специалистами) тут ситуация на самом деле еще смешнее (и печальнее) федералам правда нужны медики и они под них делают выборки всякие и т.д. НО, в требованиях логично указывая необходимость работы медиком в Канаде медицина в Канаде регулируемая, так что нужно показать лицензии, разрешения и т.д. и тут в игру вступает местный образовательный бизнес, который костьми ляжет, но не выдаст лицензию человеку который не занес им несколько тысяч (или десятков тысяч) долларов за сертификаты и обучение. Тупо продавливают через лицензирующие органы неадекватные (и не выполнимые) требования для подтверждения опыта и образования из-за рубежа. Так что либо страдай n-лет подтверждая свой опыт и образование (и не факт что успешно) либо заноси в кассу котлету денег и спустя пару лет - тебе открыты все двери. А потом федералы (и местные) удивляются почему медики в страну не едут, а если едут - то не работают по профилю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Є одне але , саме таких кадрів тут вистачає , якраз уряд Канади хоче професіоналів ,з середньою,або вищою освітою . Другий момент ,якщо іммігрант планував все заздалегідь ,то він довго не затримається на survival job . Ви здивуєтесь скільки в клінінгу працює канадійців 😅 але з іншого боку строки розгляду по гуманітарній програмі ,зараз майже такі ,як провінційні 😢 Тобто , економічні іммігранти зараз на одному щаблі ,що і люди по гуманітарній програмі .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Джонік Нго
    wrote on last edited by
    Едмонтон, так на електронну пошту писав
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.