PR CUAET
-
Нет, не снимаются
-
Підкажіть будь ласка якій термін дії довідки про несудимість. Не можу знайти відповідь 3 -6 місяців?
-
Можливо хтось знає, якщо на врайтінгу користуватися виправленням, то знімаються бали чи ні? Маю на увазі цю опцію, яка відсутня у айлз, а саме підкреслення і коригування написання
-
Привіт! Є якийсь варіант податися на ПР якщо працюєш парт тайм? Заздалегідь дякую
-
і тобі не повернулися гроші? чи я тебе з кимось плутаю)
-
Так а я і не про це.
-
Я зробила лише спеціаліста. Цього достатньо для евалюації. Так само через Апостіль
-
В мене один диплом, тому так, робила переклад лише одного додатоку (диплом вже англійською мовою)
-
Ви перекладали один додаток? Мені Апостиль радить і бакалавра, і спеціаліста оскільки в додатку бакалавра вказано предмети за 4 роки навчання та години. В додатку Спеціаліста відповідно лише рік навчання
-
Тому що Апостиль співпрацює з Міністерством Освіти України та дають підтвердження того, що ваш диплом реальний (не підробний).
-
Вы пишите так, как пишется у вас в дипломе. Для этого эта процедура и сделана, что вы пишите, так как это считается в Украине, а ВЕС уже оценивает ваш диплом под стандарты Канады и дает вам специалист это или магистр.
-
Дякую 🙏
-
Робила через апостиль тільки переклад додатку, вийшло 760 грн.
-
Підкажіть, будь-ласка, хто робив переклад в Україні, до якої компанії зверталися чи робили через Апостиль? Який порядок цін за диплом та додаток?
-
У чаті про WES є вся інформація, погортайта чат :)
-
В мене такий самий був:)
-
Що мабуть не робили через Апостиль. Тобто без підтвердження, що дипломи реальні.
-
Підкажіть, будь ласка, що Ви маєте на увазі «не відправляли дипломи - лише WES»?
-
на 4 день пiсля подачi на номiнацiю прийшов лист, що повернуть 500$
-
Там де бальні системи - потрібно виконати умови, а також бути кращим серед тих хто їх виконав, а іншколи кращим, і ще й мати саме ту професію яка потрібна уряду і той день ...
12 Jan 2024, 17:45
38302/465905
2 minutes ago