PR CUAET
-
Зайшла в систему ще за декілька годин, але думаю це не має значення, головне в ній бути до 12-ї по Києву. Перевела на телефоні часовий пояс, зайшла в систему, за 4 хв до 00:00 вношу всі дані і чекаю на 3-му етапі поки не виповниться рівно 00:00. Потім відразу переходжу на 4-й крок і щоб не гаяти часу відразу обираю таблицю по місяцям - липень і швидко натискаю на час. І тут може бути безліч щоденних спроб поки не вдасться.
-
Всім доброго дня, підскажіть будьласка, діти мають по два закордонних паспорти, термін одного з них закінчився, другий ще діє 1 рік, чи виготовляють нові паспорти на заміну протермінованого.
-
Чи є слоти в якийсь інший час? чи тільки в 00:00 кожного дня крім пʼятниці і суботи?дякую
-
Скажіть будьласка,як буду ловити слоти,я в Манітобі!я маю час 12 по Києву з Манітобою рівняти чи з Торонто?
-
Що це за дитячій слот?
-
Вітаю. Підкажіть будь-ласка, якщо маю в Польщі бізнес, сплачую податок 19% на дохід, мені в Канаді змінусують суму виплаченого податку? Чи на такий відсоток не має списання і мені доведеться сплатити повністю податок?
-
А коли наступні відкривають?) дякую
-
сьогодні були на 13 липня
-
Подскажите, у кого есть похожая ситуация с детьми? На оформление нового паспорта записаны аж на май, плюс потом ожидать получение. А study permit можно продлить до конца марта.. Что планируете делать? Можно ли будет детям продлевать Study permit после срока марта?
-
Ловили слот..бачила на 15.01.25 це глюк..чи як
-
Доброго дня) скажіть будь ласка чи комусь відомо коли будуть найближчі слоти в Едмонтоні? Дякую