PR CUAET
-
😂😀😄 🥳😟😎😎😎 Вітання всім і подяка! Нас уже більше 39 000 участників! За 19 місяців існування чату! Прошу всіх: 1. Ділитися своїм досвідом, проблемами і головне методами їх вирішення. 2. Додавайте сюди своїх друзів і знайомих. 3. Розміщайте інформацію про нас в других чатах та каналах. Адже більше участників - більше кейсів і користної інформації для усіх нас👍👍👍. 4. Не покидайте чат після отримання PR, будь-ласка🙏 P.s. В чаті багато пересланної та не провіренної інформації, тому будь-ласка читайте офіційні джерела та перевіряйте все самі. Також рекомендую звертайтесь за консультацією до міграційних експертів, яких в чаті уже 20. Особлива подяка @OstapBosak , який тут уже відповів БЕЗКОШТОВНО на більше ніж 20 000 запитань і цим самим допоміг багатьом податися та отримати PR!
-
Доброго дня! Підкажіть чи можна в одному кабінеті створювати кілька окремих аплікації WP на членів сімʼї (щоб вони самі на себе заповняли дані без уповноваженої особи)? Чи кожному потрібно окремо створювати для себе кабінет?
-
Я думаю що щось зроблять ,ще дуже багато людей не встигло податися на ПР,і всі прекрасно ще знають яка в українців проблема з виготовленням нового паспорта і тому я маю надію що все ж таки щось буде якесь продовження
-
Привіт. Можливо хтось знає чи доставляють вже паспорти з консульства Торонто по Канаді в другі міста додому
-
Дякую за відповідь
-
Дякую Остап! Я сьогодні займалася зміною business license та City of Calgary сказали що треба створювати нову business license і вона ніяк не буду зв'язана зі старою. Може були в когось такі випадки. Компанія рік оперувала під старими данними, я думаю може і не міняти тоді😃
-
Ви в якій провінції?