PR CUAET
-
Проверьте это "отсутствие" лично. Часто люди не знают, что у них в документе написано) В общем, это ограничение стандартное, не переживайте
-
Обмеження у ворк перміті це заборона працювати в секс індустрії, на кухні, медзакладах та з дітьми. Саме цю заборону вам мали зняти. А щоб навчатися в університеті відкривають стаді перміт по воркперміту коледж/університет не можна.
-
Спасибо! Только вот знаю двоих людей, у которых имеено этого огрничения по обучению нет в их документе. Ну да ладно )
-
Мене не цікавить ДП документи, а цікавить білети через який ресурс ви знаходите. Я дешевше ніж 500 в одну сторону не можу знайти. Може іншим теж буде у нагоді.
-
Ви маєте на увазі біометрію на візу? Ні вона не підходить на цю програму, ми здавали вже тут в Канаді
-
Чекала як і попередній 3 місяці
-
1. Родители это отдельная семья, и они подаваться должны отдельно 2. Технически вам ни кто не запрещает покидать Канаду, но для расмотреня кейса вы обязаны быть на территории Канады, и в момент вынесения решения. (IRCC проверяет записи пересечения границы) 3. На текущий момет - это не год, это от 21 до 36 месяцев.
-
Здравствуйте,получила запрос на биометрию,а там ошибка в место рождения,куда можно написать чтобы исправили и сделали новое приглашение?
-
Доброго вечора Можливо хтось з власного досвіду може порекомендувати ім. Консультанта саме для гуманітарної програми Я розумію що в кожного своя історія і теперішня ситуація, але буду дуже вдячна за рекомендації)
-
Добрий вечір. Яке останнє число січня подачі отримали AOR? Скажіть будь ласка . Хочу зрозуміти динаміку очікування. Дякую
-
Ой, это вообще шок, наверное под какую-то новогоднюю акцию попал. 16 декабря подал, 8 января получил решение. Не знаю как это возможно.
-
на FlightHub дуже просто шукати та купувати, бо на SkyScanner дуже часто білети зникають в ти не встигаєш їх купити, то рекомендую FlightHub
-
Как долго ждали на одобрение пермита с момента подачи заявки?
-
Консультанта чи адвоката?
-
Так,я думаю свій паспорт і свідоцтво про народження дитини і може цей номер по якому відстежували паспорт
-
Так, здавав! Спочатку подались на WP, оплатили все і біометрію в тому числі. І коли отримали запрошення на біометрію, записались на неї і здали її за 5 хв
-
Це означає що його можна отримати в консульстві? З якими документами ,підтвердження особи ,можна це зробити?
-
Фірма Student Study для програми Cuaet надає платні послуги ,як для іноземців І ця сума досить велика як для допомоги з заповненням аплікації для вступу
-
Скільки взагалі по часу триває прийом у консула? 1 год?
-
Звідки в вас така інфо? Мої декілька знайомих минулого року подавалися в Сentennial college і в Seneca college в Торонто - все безкоштовно. Можливо ви плутаєте з фірмою Study.ua - то так вона платна і дорога - також як і фірма ICEA-освіта.
12 Jan 2024, 17:45
383210/467023
4 minutes ago