PR CUAET
-
Добрий вечір. Яке останнє число січня подачі отримали AOR? Скажіть будь ласка . Хочу зрозуміти динаміку очікування. Дякую
-
Консультанта чи адвоката?
-
Так,я думаю свій паспорт і свідоцтво про народження дитини і може цей номер по якому відстежували паспорт
-
Звідки в вас така інфо? Мої декілька знайомих минулого року подавалися в Сentennial college і в Seneca college в Торонто - все безкоштовно. Можливо ви плутаєте з фірмою Study.ua - то так вона платна і дорога - також як і фірма ICEA-освіта.
-
Вауууу дякую)
-
Подача документів якщо все гаразд і є всі копії - 20 хв. Отримання паспорту - 2 хв.
-
Доброго. Між Польщею та Канадою підписана конвенція
-
Сьогодні в Едмонтоні взагалі був доволі чіловий день. Майже не було людей на оформлення паспорту. Було багато на продовження але вони за годинку всі впорались. Багато на отримання. А от на оформлення нового паспорту кілька людей не прийшло взагалі і десь вже після 15:00 я не бачила щоб когось викликали. Була ще дуууже наполеглива дівчина яка намагалась потрапити без слоту 😅
-
Доброго вечора! Пропонуємо допомогу: • У продовженні Work Permit (до 20 березня). • У подачі на туристичну візу в США (до 10 років). • У підготовці до іспиту з водіння (маршрут, авто для здачі, погодинні уроки). • У швидкому отриманні G Full, навіть без попередніх прав. • У купівлі та оформленні авто з мінімальною страховкою. Індивідуальний підхід до кожного! Для повного переліку послуг та додаткової інформації звертайтеся в особисті повідомлення. Всім гарного вечора🙂