PR CUAET
-
Мені через 2 дні залишили повідомлення в кабінеті, щоб я заповнила форму WES і надіслала їм на пошту, спитали чи треба переклади
-
Я чекала два тижні
-
Я столько посмотрел за год) 28 июля 22 года я сдал биометрию на визу и занялся плотно английским )
-
Сериалы с субтитрами, много. После 7-8 сериалов появятся хорошие навыки Reading и Listnening. Начинаем с Друзей, самый простой английский. Потом можно что-то тех же годов, там английский был попроще. Теорию большого взрыва мне было сложно понимать с первого раза, после Друзей смог понимать уже нормально.
-
Дякую
-
Тобто в Дії не можна замовити довідку?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how.html
-
якщо подумати логічно то вона підходить, у консульстві на неї ставлять печатку
-
Говорили що потрібно скачати форму і заповнити її, сплатити збір 40 $, потім у порядку живої черги піди в консульство і начебто це займає 3 робочі дні, а потім напевно її перекласти на англійську
-
Через імміграційного консультанта. Але питання щодо довідки ще не уточнювала
-
я через консультанта, вона сказала що потрібно взяти, але не говорила яка вона має бути ця довідка. добре запитаю її. Дякую
-
а ви самі подаватиметеся чи через еміграційного консультанта?
-
після того, мені потрібно щось кудись відправляти або в порядку живої черги йти в консульство?