PR CUAET
-
До 31 березня ви можете подати всіх. Після не відомо. Якщо з дитячими паспортами не встигаєте до 31 березня. Продовжуйте зараз свої WP Дітям отримати перміти зможете і після , на основі пермітів батьків WP 255 SP 150
-
Перепрошую це коли були слоти?
-
8 липня
-
Всім привіт! Вже дуже переживаю! Подавалась 26.02.2024 і досі немає АOR , дзвонила декілька разів і все що вони сказали - це очікувати, комусь щось приходило за цей місяць ?
-
Доброго вечора. Можливо у когось було подібне, то підкажіть будь ласка як бути. Приїхали в Канаду в березні 2023. Подали на gst/hst caip benefits влітку 2023 від мого імені. Виплати нарахували і ми їх отримували. В вересні 2024 після 18 місяців подали повторно на ССВ від імені дружини. В грудні отримуємо виплати на рахунок дружини 3к+. ( в цей час отримуємо ПР, змінюємо SIN і втрачаємо доступ до старого CRA аккаунту) Створивши новий CRA аккаунт у січні та перевіривши statements виявилось що в ССВ нам відмовили у звʼязку з перебуванням менше як 18 місяців, і ця сума яку вони нарахували тепер виявляється заборгованістю. Чи може бути це помилкою? Чи можу я зателефонувати в CRA з номеру дружини і спілкуватися від її імені ( її рівня буде недостатньо для спілкування з ними)? Всім дякую
-
Дякую
-
Так
-
А через який сайт заходили?
-
Не останні 10 років, а з 18 річного віку
-
Запит де мій паспорт відправляла на емейл [email protected]
-
В дитячих відмовили на підставі перебування менше як 18 місяців