PR CUAET
-
Була ще жінка яка прилетіла продовжувати паспорт, але до закінчення будо 2 місяця і 2 тижня. Теж дуже сильно просилась піти на поступки але їй відмовили. Тож будь ласка перш ніж летіти через пів країни добре перевіряйте інформацію на сайті/фейсбуці, уточнюйте тут в групі.
-
Довго чекати онлайн. В Сервіс Канада 15 хв і готово
-
як показала практика, вони частіше виставляють слоти пізно ввечері, слоти лише на наступний день.
-
Бо сьогодні вони приймуть її, а завтра приїде 10 таких. Післязавтра - 100. І що з ними усіма робити тоді?
-
Всем привет, возможно кому-то будет полезно. Подавались на новый ворк пермит брату после того как изначально была выдана visitor record в 2022. Уехал из Канады больше, чем на год, вернулся несколько месяцев назад, подали на ВП в начале ноября. 12 декабря оказалось что заявку одобрили, никаких уведомлений или имейлов не получили. Узнали только обнаружив новый ВП в почтовом ящике несколько дней назад. Всем удачи ☺️
-
це не по-людськи, чому не прийняти якщо хтось не прийшов? жіночка явно доведена до відчаю.
-
Вітаю. Чи запитують у 17річного хлопця резерв ? На виготовлення паспорта
-
Я маю на увазі ПР
-
Для цього якраз в новій системі зробили підтвердження за 30, 7 і 3 дня. Ще б система не криво працювала 😅
-
Можливо у когось була така ситуація, спіймала слот на виготовлення нового паспорту в Едмонтоні для сина ( 10 років), прийшов лист підтвердження з номером запису, де було вказано що я маю отримати нагадування за 30 днів, 7 днів та 3 дні. В пʼятницю було за 30 днів і нічого не прийшло, намагалась зайти у свій кабінет, сайт не працював на вихідних. Сьогодні заходжу і в кабінеті теж нових нагадувань не має.
-
мова про той випадок коли хтось не прийшов-вільне місце. а то так, ви прави.
-
Вітаю. Чи потрібен Резерв для 17 річного хлопця на виготовлення паспорта? Дякую
-
Як таке може бути? Люди страждають що зловити неможливо, а виявляється все не так то й зайнято ? Вже не вперше пишуть що в Едмонтоні немає такого навантаження
-
Добрый вечер! Подскажите, когда подаётся заявка на ВП для одного из родителей, а также СП на ребёнка, нужно ли прикреплять к заявке Letter of Employment для взрослого и Certificate of Enrollment для ребёнка ( чтобы показать в какой школе и классе ребёнок учится на данный момент)?
-
але вона вже працює так собі, судячи з коментарів😏
-
Застрягли на аплікаціях першої половини січня 24го. Лютого ще немає.
-
Підкажіть, будь ласка, може в когось така сама ситуація, зараз всі подаються на WP, до 31 березня, а в мене WP, visa і паспорт до 2026 року, то якщо я подамся на новий WP, то скоріш за все його не продовжать так як паспорт до тієї ж дати дійсний, що в такому випадку робити? Дякую