PR CUAET
-
Підкажіть будь-ласка якою мовою заповнювати анкету по витребуванню довідки про несудимість з України,англ чи української,чи двома відразу?
-
Ділюся для багатьох важливою інформацію хто не получив ще паспорта. Буквально вчора вечером я зробив пдф та відправив для консульства едмонтон щоб скинули мені скан мого паспорт для подачі на продовження ворк перміту тільки що я його отримав. Писав на електронну пошту описав все як є приложив також своє айді для підтвердження особи і сьогодні тільки що я його получив
-
Мені вчора відповіли у мейлі, що дипломатична пошта прибуде до Оттави 16 січня.
-
Раз на раз не приходиться. Бо наприклад коли я подавала документи на паспорт у жовтні то людей було багато, ще і затримки. В мене був запис на 15:40 і тільки близько шостої я потрапила у кабінет консула. А зараз з новою системою буває багато глюків, люди можуть і не знати що у них є слот до Едмонтону.
-
А і ще хтось питав чи можно переслати паспорт з консульства Торонто до консульства Едмонтона. Сказали що можно. Треба спочатку чекати поки паспорт прибуде до Торонто, потім писати до Едмонтону і казати що так і так хочемо пересилку з Торонто до Едмонтону. Тоді консульство Едмонтона повинно зв'язатись з консульством Торонто і підтвердити що у них і справді є ваш паспорт. Потім Едмонтон зв'яжеться з вами. Після чого треба писати до Торонто і казати вже їм що ви хочете переслати паспорт. А потім ще зв'язуватися з кур'єрською доставкою. Тож в теорії схема є але з тим як відповідають в Едмонтоні на емейл не відомо чи працює воно на практиці 😅
-
Ясно(