PR CUAET
-
В ПП написав
-
Можна просто імʼя та прізвище
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, чи потрібно мати страховку для вʼїзду у будь яку європейську країну? Так як чула що це нові вимоги з нового року. Якщо так, тоді де можливо це зробити?
-
Зрозумів вас Я подумав, що Ви плануєте знову подаватись на продовження
-
Ми отримали ворк перміти вже, в них вказано пройти медогляд
-
При поданні заявки надайте той медогляд, який маєте
-
Я думала, если до этого времени не получим ПР, то на основании мужа и сына наверное смогли бы продлить
-
По вашій пораді я з контактувала з Student Study Вони мені відповіли що по програмі Cuaet вони нас розцінюють не як міжнародного студента і вартість подачі заявки у вуз 1000$.
-
Куди саме надати? Потрібно в клініку звертатись щоб повторно відправили медогляд ?
-
Если у мужа срок ворк пермита дольше и он работает, то сможете податься на основании его ворк пермита позже. Но там так же будут изменения и можно будет подаваться на ворк пермит по супругу если он работает в определённой сфере.
-
Ні, ми ще не отримали портал.
-
А приходить повідомлення на пошту, коли міняється статус аос аплікації?
-
Бо при продажу заплатите комісію ріелтору, легал фіс, оплатите роботу лоєру, та й ще на вас навісив банк страхування мортгейджу до загальної суми (якщо перший внесок менше 20%), що вже перекриє майже будь-яке зростання
-
То вам ще довго чекати(( Ми подавались 1го лютого… Нічого.. думаю ще не скоро до нас дійдуть
-
У меня так же.Мне пришло письмо,а дочери на СП нет
-
Паспорт можна продовжити не раніше як за 2місяці до закінчення
-
Вже час хвилюватись?
-
Кожного дня о 00:00 по Киіїву,Канада це 15:00,але щоб побачити слоти треба обовʼязково перевести час на Україну
-
Хто завантажував фото для Portal 2, як Вам вдалось це зробити? Постійно пише, що не відповідає потрібним розмірам. Хоч фото зроблене по вимогах для PR.
-
Так, на сайті написано, "виготовлення паспорту триває до 3-х місяців", так було у мене, тобто всі строки які вписуються в цей період, можна вважати нормою.
12 Jan 2024, 17:45
383481/472617
6 minutes ago