PR CUAET
-
Спасибо
-
Рівно навпаки. Програма як для іміграції дуже стабільна, списку професій як таких немає. Треба виконати мінімальні вимоги, і можна подаватися. Якщо мінімальні вимоги виконані то шанси понад 99%
-
делайте как можно раньше, потом могут отказать. Она бессрочная
-
Добрый день!Скажите пожалуйста! Если в визе написано ,,vizitor,,- WP получу?
-
Дякую!
-
Добрий день підкажіть будь ласка я заповнюю заявку і в заявці пишуть що потрібен переклад сертифіката про надодження, він в мене е але був перекладений ще в Україні і зівіренний українським бюро переводів, скажіть чи маю я право цю довідку використовувати в своїй аплікації чи обов‘язково потрібен переклад у Канадського лейінзованого перекладача
-
Ні, не потрібно створювати окрему аплікацію. В нас така сама сітуація. Донька - громадянство Канади, я - основний аплікант, чоловік йде в одну аплікацію зі мною. Форму IMM0191 донька у нотаріуса робила окремо на мене і чоловіка, тобто на мати і батька.
-
З програмою можу допомогти визначитися на консультації. Податися самому точно реально. Тут більше питання ефективності, часто з кваліфікованою допомогою швидше/простіше/менш стресово. Записатися на консультацію можна тут: calendly.com/bosakimmigration/1hour
-
Доброго дня! Підкажіть, чи є сенс робити укр довідку чоловіку зараз через консульство, зважаючи на можливі нові закони, якщо будемо подаватись на pr орієнтовно в червні?
-
П.С.: Я також займаюся Альбертою
-
www.mapledream.ca/
-
mlis.ca
-
Дякую
-
Мій колега, і голова нашої Української спілки. Має ліцензію в Новій Шотландії: schindlervisa.ca/book-now/
-
Подавайтеся і паралельно робіть новий
-
Насколько вообще реально получить pr по Alberta Opportunity Stream? Я находил информацию, что ее условия часто меняются и список профессий тоже. Можно проработать на работе пол года, а потом эта профессия вычёркивается из списка AOS и все обнуляется и заново работай год.
-
Это я понял, но спасибо
-
Дуже дякую!!!
-
Перечень документов, где и указана справка о несудимости находится в форме ІММ 0190, данная форма находится в апликации как раз под формой ІММ0191, которую Вы сейчас смотрите.
-
Якщо в employment letter підтверджено що робота постійна (permanent position) то може бути
12 Jan 2024, 17:45
3834/474652
3 days ago