PR CUAET
-
І ще запитання,сіла переглядати форми(чомусь у мене вони французькою збережені,хоча я точно заповнювала англійську версію)ну то ладно,питання форма 5406,її заповнювала я,та мій чоловік,(дитина 10 років не заповнювала),чи правильно?Просто в цій формі спочатку іду я Lien de parenté – Demandeur(заявник),і наступні листи так само підписаний Lien de parenté – Demandeur мій чоловік,чомусь немає як головний аплікант,а написано однаково,чи так повинно бути?🙏
-
В консульстве один ответ для всех, нас было три человека с такой проблемой. Они не видят проблемы съездить в Украину и получить новый паспорт . В Дии рекомендовали позвонить в МЗС , МЗС говорит , Вы живете в городе где есть консул , он должен помочь решить проблему, но консул не отвечает на письма ….
-
Так приймають вчасно
-
В тому році ми з чоловіком платили частинами 7,5. В цьому році говорять, що ціни піднялися.
-
Скажіть скільки приблизно чекати на виготовлення паспорта? З моменту подачі до отримання
-
Ось раніше жінка записала свою свекруху з свого особистого кабінету. Документів, що підтверджують родинні зв'язки не питали.
-
Найбільша , найнадійніша група по гуманітарних авіаквитках ! Більше 15 тисяч Українців прилетіло з ними до Канади та США ! Юлія та її 3 помічниці підберуть квитки по знижках , з безкоштовними валізами . Підкажуть відповіді на всі питання . Мають послугу бронювання тварин ! Оплата на офіційні рахунки , сплачувати можно будь якою дебетовою чи кредитною карткою ! t.me/FlyConcierge #реклама #oshervoyage #FlyConcierge
-
Минулого тижня мене попросили зловити слоти для двох українців. В них ситуації ще гірша. Один паспорт закінчився у грудні, інший має закінчитися у лютому. Вони мають якогось порадника, який їм сказав подаватися на дозволи на роботу і додати лист, що не можуть зловити слот. Одним словом жах. Я сьогодні зловили їм два слоти в Оттаву з мого особистого кабінету. Вписала їх як підопічних осіб. Їм сказала, щоб написали листа в Оттаву і пояснили ситуацію, що документи протерміновані, слот зловити не можливо. Слоти на липень. Не знаю чи вдасться. Але в Оттаві найадекватніші працівники.
-
Добрий вечір,не бачу гілки тут стосовно перельоту з собаками,хто літав з України в Канаду,підскжіть будь ласка,яка авіакомпанія може взяти собаку 10 кг на борт літака.Дякую
-
ще як варіант почитайте про TRP це якраз статус для тих в кого немає діючих документів
-
Підкажіть будь ласка, що вибирати в формі 5710 п 3