PR CUAET
-
Велике дякую!
-
Я з 2018 року робила дитині паспорт 3 рази в трьох різних країнах і всюди вимагали фото 🤷♀️ коли подавала в Едмонтоні, то віце-консул казав, що іноді вони роблять фото дітям, але дітей важко фотографувати і на то йде багато часу. Тому і кажу шо я б не ризикувала їхати без фото 😅
-
Відповідь на питання тих, хто цікавився, чому вони так довго чекають на ЕКОпр з минулого року: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/corporate-initiatives/levels.html - отут вказана кількість людей, яким будуть видавати PR цього року. Якщо ця кількість буде заповнена - доведеться чекати наступного року. Що, власне, і сталось з нашими ждунами по 100+ днів. Як я зрозумів з форумів Visa та Reddit, починаючи з Жовтня-Листопада, квоти зазвичай закінчуються і ЕКОпри видають лише найбільш пріорітетним аплікантам
-
Якщо вам найскоріше треба в Україну, то зробіть «білий» паспорт і через Європу повертайтесь додому visitukraine.today/uk/blog/1358/identity-card-for-returning-to-ukraine-new-rules-for-returning-home-in-transit-through-poland-bulgaria-romania-germany-and-turkey#povernennya-v-ukrainu-tranzitom-cerez-nimeccinu
-
Підкажіть, чи виготовили хоча б комусь паспорт у новому році? В мене висить "відправлено на персоніфікацію" з 31 грудня і тиша
-
Доброї ночі Підкажіть будь ласка коли потрібно ловити слоти в консульство ,буду робити це перший раз?Дитині потрібен новий паспорт.Місто Едмонтон
-
-
В Украинских новостях было вот такое. Когда это станет реальностью - не знаю, к сожалению.
-
А якщо робити канадський паспорт то скільки то часу може зайняти? Хоча не знаю чи пустять в Україну по канадському паспорту. Хоча по канадському паспорту можно буде полетіти в країни де медицина не гірша ніж в Україні, а десь і краща
-
Добрий вечір, це глюк чи на завтра є вільні слоти в Оттаві?
-
Доброї ночі! Підкажіть, будь ласка, хто нещодавно був у консульстві та забирав закордонний паспорт? Яка там зараз ситуація? Чи вимагають якісь додаткові документи, наприклад, Резерв+? І ще, якщо зʼявилось таке повідомлення, чи означає це, що вже можна їхати й отримувати документи?