PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка 🙏 Якщо я останні 3 років проживав в Грузії мені справу про не судимість заказати в Грузії чи в Україні ? Дякую
-
В других странах я не проживала, поэтому мне нужна именно из Украины, поделилась темой информацией, которую надоя для себя
-
Я говорила о справке об отступит судимости из Украины
-
Этот путь, который я описала выше нужно пройти для того, чтобы подучить эту справку. Перейдите по ссылке, которая я прикрепила, почитайте и Вы поймете
-
Зрозуміла. Дуже вдячна за відповіді🙌🏻
-
Тільки в апостиль, вони вже самі відправлять до вес
-
Подскажите пожалуйста, в личный кабинет wes надо подгружать свои дипломы? или только в апостиль их выслать надо?
-
youtu.be/bCwtvYqbx0U?si=brsl4YdhK8j0Gtcb
-
Подивитись відео по Quizlet на YouTube, tutorial якийсь. Там не складно.
-
Alberta Opportunity Stream вимоги програми до рівня CELPIP
-
залежить від професії. 4 чи 5 по всіх пунктах
-
Будь-ласка і мені також
-
Отже, напишу всю інформацію для того, щоб закріпити в чаті. *Довідка про відсутність судимості - Україна 🇺🇦 Отримання через консульство в Канаді. Список необхідних документів при надсиланні документів поштою: 1. Заповнена анкета (попередньо завантажити з сайту) 2. Копія першої сторінки закордонного паспорта 3. Підтвердження оплати консульського збору - CAD 40.00 4. Зворотній передплачений конверт з вашою адресою Адреса для відправки поштою: Unit 327, 9707 110 St. NW Edmonton, AB, T5K 2L9 Оплата: Money Order/Bank Draft/Certified Bank Cheque payable to the Consulate General of Ukraine Посилання на інформацію: edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini
-
Вище скріни