Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Оля
    wrote on last edited by
    Може бути глюк, але бронюйте , завжди можна скасувати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    VK 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Вітаю! Підкажіть будь ласка, бо не зовсім розумію що робити. Я та дружина маємо ВП до квітня 2027 року, діти на візітор рекордс до липня 2025. Нам подаватись на нові ВП , те що платно до 31 березня, щоб в теорії ще +1 рік був, вірно? Нові паспорти виробили нещодавно, собі та дітям. А дітям подаватись на нові візітор рекордс? Теж платно? Дякую, хто порадить 🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    До 12 років просять фото 10 на 15см. Краще мати зразу, ніж потім бігати по місту і шукати де зробити....
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    t.me/prcuaet/395369/402985 Прочитайте. Це тревел документ для тих хто має ПР.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Кожен день рівно в 12 ночі по Києву, всі дні крім п'ятниці та суботи. Хапайте зразу будь який слот. У вас буде кілька секунд, щоб все зробити. Переведіть час на гаджеті на український, тоді зможете побачити слоти. І прочитайте гілку за кілька днів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t297187002T Offline
    t297187002T Offline
    Olha Yevtushenko
    wrote on last edited by
    На запит CRA готуємо пакет документів. Пишу в особисті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Погоджуюсь! Спілкувались з ними. 1000$ попросили. Так що нічого там немає безкоштовного.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1084554355T Offline
    t1084554355T Offline
    Diana
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, підкажіть будь ласка, чи потрібно мати страховку для вʼїзду у будь яку європейську країну? Так як чула що це нові вимоги з нового року. Якщо так, тоді де можливо це зробити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Щиро дякую. Цю тему теж вивчила. Первый - голубой - сертификат действительно вещь. По ней ездят. И на обложке написано "travel document". Муж моей подруги по нему в Афганистан летал и по Азии. Это для беженцев. А второй - для пр, серого цвета, его никто не уважает и в самолёт не сажают по нему, по крайней мере отсюда. Ааа если появятся прямые рейсы во Львов, как сейчас обсуждается, то его использовать нельзя - в свою страну по нему нельзя.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Вам треба до Польщі долетіти. В Україну пустять з протермінованим паспортом. І в Україні зробите новий паспорт за тиждень.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irina Skoblenko
    wrote on last edited by
    Я робила тут [email protected] Наталія психолог Якщо у вас є бенефіти, то це може покрити.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Так не посадять! Плюс до Польщі потрібний Шенген. У людей виходить це робити бо вони пересуваються суходолом. Там і наші перевізники, і взагалі легше. Тут на літак посадять лише за паспортом і якщо треба візою. Я проводжала своїх знайомих за аеропорту ванкувера до праги. В них були дійсні українські паспорти. Ми провели більше години поки їх пропустили, бо український безвіз до Європи вони визнають лише коли перетинаєш кордон з України. Довелося довго пояснювати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Я думала про Кишенів. По сертифікату канадському. Пробивала по базі ікао все одно вимагають паспорт. Усе сойшлося на паспорті.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Тоді вам треба через Стамбул і Кишенів. Український безвіз, це біометричний паспорт. Його визнають в будь яку сторону)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t437227451T Offline
    t437227451T Offline
    Maksim Trunov
    wrote on last edited by
    Народ, если я снят с воинского учете еще в 2015, я сейчас смогу этот резерв сделать или уже никак?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kainar
    wrote on last edited by
    Скажіть, будь ласка, чи приймуть мене в консульстві Торонто, якщо я приїду з Альберти?
    1 Reply Last reply
    0
  • t520918553T Offline
    t520918553T Offline
    Lilia Kohan
    wrote on last edited by
    Шановний пане Вадим! Величезна вдячність Вам і Остапу за останній вебінар! Маю надію що при можливості будуть ще такі вебінари. Було надзвичайно цікаво і пізнавально! Хай щастить вам і будьте здорові!
    1 Reply Last reply
    0
  • t571075992T Offline
    t571075992T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Вітаю. Пробую спіймати слот в генконсульство в Едмонтоні, але слоти бачу тільки на наступний день, а далі тільки неактивні вікна слотів (сірим кольором) і їх обрати неможливо. І так по Торонто і Оттаві. Скажіть, чи в когось так само показує?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ксюша 🤍
    wrote on last edited by
    Police certificates, т.е. украинский документ о несудимости запрашивать как «витяг для подання до установ іноземних держав»?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ксюша 🤍
    wrote on last edited by
    Uvic приймає, але процес ускладнили Я вступаю цього руку, дуже й дуже складно
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags