PR CUAET
-
Доброго ранку підскажіть будьласка чи можна дитині зробити загран без Українського паспорта? 14 і 15 років?
-
Єдине сину у лютому вже буде 16
-
Так паспорт є, листаинаписали бо дозвониться неможливо
-
Так, я робила. Але можете попередньо написати лист із Вашим запитанням у консульство, щоб мати письмове підтвердження від них і сміливо їхати. Бо за законом і вимогами на сайті, айді лише за наявності. Правда, має бути попередній закордонний паспорт дитини, тобто документ із фото.
-
Не проблема. Я дочці робила в листопаді, їй було 16, питань жодних. До речі, як мені пояснили в ДП Документ та дмс у 2022, коли ми ще були в Європі, айді людина може зробити в будь-якому віці, коли повернеться в Україну. Поза Україною основний документ - це закордонний паспорт. Тому логічно, що вони не повинні вимагати айді, якщо людина його не отримувала. Тим більше в Канаді, де немає філіалів ДП Документ. Думаю, ті випадки відмови, які тут були, здається, в Едмонтоні, були через непрофесійність працівників. На жаль, так буває.
-
Я ловила ще за старою системою. Зараз заходите на сайт консульства, натискаєте "записатися на прийом" і далі йдете туди, куди Вас веде алгоритм 😊 Пробуйте вже, почитайте цю гілку, бо можуть бути нюанси.
-
Дуже дякую бо мені всі казали що треба їхати у Європу і робити,бо так нададуть а я сама тут з двома дітьми і мамою,ррацюю одна і грошей на дорогу немає.Жуже дякую вам.А як ловити слони де?
-
Дякуємо
-
Можливо підкажете скільки дійсний money order від Canadian post. Дякую
-
Доброе утро ☀️ Подскажите, если готовый паспорт нужно забрать в посольстве Торонто, какие документы нужно им показать?
-
Так. Для всього де треба Ваші дії приходять листи.
-
Чи можна подати на продовження ВП зі скріншотом нового паспорту з дії? Паспорт світить в дії, але ще не доставлений до консульства. Дякую!
-
Доброго дня !Ворк перміт дійсний ще один рік і віза також ,продовжити потрібно тільки до березня (на даний час поїхала в Україну)планую літом приїхати чи зможу я тоді податись на продовження ворк пер іту ще на 3 роки ?
-
А я 25го лютого, й ще біометрію навіть не здавала(((