PR CUAET
-
тому і терміни підвищили до 20 місяців, тя кількість заяв вже з минулого року висить для затвердження + нові, у яких квоти ще раніше закінчаться цього року
-
Я завтра планирую идти, в чате писали, что достаточно взять с собой паспорт, кто-то советовал еще взять документ, на котором был код для отслеживания Я возьму и то, и то)
-
Спасибо большое 💫
-
1. Continuing care assistant це NOC 33102 noc.esdc.gc.ca/Search/QuickSearchJobTitleResults 2.Можна подаватися на PR ,багато провінційних програм пропонують таку можливість. ( AIP , PNPs ) 3. Працювати потрібно щонайменше 1 рік по відповідному NOC , але умови подачі можуть змінюватися це вже потрібно дивитися по якій програмі Ви подаєтесь і в якій провінції працюєте .
-
Робити нові паспорти однозначно, тут шанси практично нульові. При подачі на WP вказуєте новий паспорт ( старий паспорт при цьому нікого не цікавить). WP отримуєте його на руки і тоді подаєте на візу. При виїзді з країни ваш Ворк перміт ніхто не питає
-
Щодо тої дівчини яка просилась на подачу. Я так зрозуміла що вона не може авторізуватись через дію, в неї не виходило, наполягала на тому що Дія не працює і просила співробітницю допомогти їй спіймати слот бо в неї це не виходить, казала що не піде поки їй не допоможуть це зробити. Як на мене це не дуже коректне прохання, бо вона молода, тобто з гаджетами може розібратися, з інформацією теж, співробітники не можуть цим займатися, я не розуміла як вона себе уявляє, що їй візьмуть і оформлять слот, коли позаду стоїть 20 людей і на все це дивляться.