PR CUAET
-
Та же ситуация) Сегодня напишем им письма с данным вопросом..Будем смотреть Выше там было сообщение с ответом от консула с Отавы
-
Якщо професія не виключена по програмі тоді можна.
-
Сьогодні троє червневих аплікантів отримали FD та Portal 1. 27, 21 та 7 червня. Всі - офіс Сідней. Схоже, з початком нового року процес пішов швидше!
-
Підготовка до CELPIP 🎯 Рівень: B1–B2 📅 Графік: середа, четвер, п’ятниця ⏰ Час: 19:00 (за Вінніпегом) 🔹 Ефективна підготовка до тесту 🔹 Досвідчені викладачі 🔹 Невеликі групи для максимального комфорту Чекаємо вас в особистих повідомленнях!
-
просто подаете анкету на wp
-
Закінчиться в липні 2025
-
По второму кругу пошёл((((
-
без разницы, процедуре одна и также. когда закончился текущий wp?
-
В кабінет який створювався при реєстрації
-
В июне
-
Ребята , кто подавал на продление ребенку вп , но до этого был визитер ! Скиньте видео плиз
-
Підтримаю колег потрібно дивитися по кожному рівні індивідуально. Також звернути увагу на вимоги щодо реєстрацій та сертифікатів по НОК так і на провінційному рівнях.
-
Добрий день , що робити якщо не виходить зареєструватися у cra? Все роблю правильно, але воно мені пише, що я не вірно роблю вибір у captcha. Я вже декілька разів намагалася, все вірно, але відповідь завжди така ж сама. Я в відчаї (((
-
Як вважаєте чи варто їхати до них? У нас така сама ситуація паспорт з вересня , є лист від МЗС .
-
Доброго ранку, підкажіть хто знає. Коли заповняти на AOS ,в переліку документів пише подати також атестати зі школи. Якщо їх перекласти в Україні, потрібно потім оригінал перекладу з України Чи достатньо тільки мати електронний варіант? Хтось взагалі каже, що потрібно тільки диплом. Як правильно зробити?
-
Пишите письмо им Хотя все так меняется, сегодня может будет всё ок,завтра -уже не пройдёт. Посмотрите в сторону Европы.Почитайте,что люди говорят в местных группах В любом случае, что то нужно делать
-
Спасибо за ответ!
-
Да, тоже видел, что "какие там данные, мы не проверяем" Просто хотелось бы что бы не было так, что я потрачусь на билеты, возьму выходные, плюс это же еще слот выловить надо будет, с учетом выполнения всех этих требований, мне скажут что ваш статус не подходит.
-
Доброго дня. Маю питання стосовно Резерв+... Це у всіх зараз так показує головну сторінку? Чи просто в мене аппка забагалась?
-
3 робочі дні.
12 Jan 2024, 17:45
383812/456736
2 minutes ago