PR CUAET
-
Доброго ранку, підкажіть хто знає. Коли заповняти на AOS ,в переліку документів пише подати також атестати зі школи. Якщо їх перекласти в Україні, потрібно потім оригінал перекладу з України Чи достатньо тільки мати електронний варіант? Хтось взагалі каже, що потрібно тільки диплом. Як правильно зробити?
-
Спасибо за ответ!
-
Да, тоже видел, что "какие там данные, мы не проверяем" Просто хотелось бы что бы не было так, что я потрачусь на билеты, возьму выходные, плюс это же еще слот выловить надо будет, с учетом выполнения всех этих требований, мне скажут что ваш статус не подходит.
-
Доброго дня. Маю питання стосовно Резерв+... Це у всіх зараз так показує головну сторінку? Чи просто в мене аппка забагалась?
-
Ще раз дякую
-
І де можна побачити перелік документів необхідних для оформлення закордонного паспорта
-
Всі документи потрібні скан копіями
-
Підкажіть будь ласка а де на сайті можна оплатити послугу за оформлення паспорта.Дякую
-
Думаю їхати немає сенсу. Я не вірю що вони підуть шукати лист, вносити в систему і віддадуть вам… але як є час можна поїхати поскандалили.. дайте знати як вийде щось. Мені треба брати вихідний на роботі щоб до них поїхати, то не хочу марнувати робочий час на їх бездіяльність… буду добиватись через емейли внесення в систему
-
[email protected] Спробуйте цю пошту
-
Если нет действующего загран паспорта , ключ не возможно оформить . И не один банк не открывает счет.
-
Update! ❤️ Application date October 31, 2023 Eligibility date January 14, 2024 Стандартний запит на фінансовий стан, але ми просто відповімо, що тільки-но надсилали. Інформація про офіс: MJ30274 HM-Toronto Ukraine Crisis – Special Family Reunification public policy