PR CUAET
-
Если хотите,скину Вам образец письма-запроса и адреса на которые мы отправили.Потом сопоставим,что нам поотвечали ну если ответят, конечно же😁
-
Підкажіть будь ласка а де на сайті можна оплатити послугу за оформлення паспорта.Дякую
-
Підкажіть , тримачам Куаету ( ворк перміт ) потрібно робити стаді перміт , чи куает передбачає таку можливість? Вибачайте якщо дублюю питання.
-
Думаю їхати немає сенсу. Я не вірю що вони підуть шукати лист, вносити в систему і віддадуть вам… але як є час можна поїхати поскандалили.. дайте знати як вийде щось. Мені треба брати вихідний на роботі щоб до них поїхати, то не хочу марнувати робочий час на їх бездіяльність… буду добиватись через емейли внесення в систему
-
consular.service.edmonton@gmail.com Спробуйте цю пошту
-
Вітаю. Хочу подаватись на новий ворк перміт і в мене є два паспорти один до 09.2025 з візою, а другий тільки отримав в Едмонтоні. Так розумію що потрібно заповнювати всі дані на новий паспорт, а старий прикріпити до заявки?
-
Если нет действующего загран паспорта , ключ не возможно оформить . И не один банк не открывает счет.
-
Подскажите, пожалуйста, моя виза на старом паспорте и WP заканчивается в августе 25 года, смогу ли я продлить WP на новый паспорт? Или для начала мне нужна вклеить визу в новый паспорт, а уже после подаваться на WP?
-
Вопрос не понятен. Иметь стади пермит и ворк пермит одновременно можно, если вы об этом спрашиваете.
-
Update! ❤️ Application date October 31, 2023 Eligibility date January 14, 2024 Стандартний запит на фінансовий стан, але ми просто відповімо, що тільки-но надсилали. Інформація про офіс: MJ30274 HM-Toronto Ukraine Crisis – Special Family Reunification public policy
-
Ви здавали вже першу декларацію? Якщо ні, тоді після її здачі все підтягнеться і ви зможете зареєструватися.
-
Дякую! Я пишу емейли😂 написала знову на 71@ щоб направили запит до консульства, бо вони мені не відповідають
-
а для чого вам старий кріпити до заявки? ви даєте лише посилання на старий ворк перміт. цього цілком досить
-
Надіюся вона сьогодні вишле вам номінацію
-
Треба теж вихідний брати. Якщо вирішу їхати потім розкажу
-
якщо зсередини Канади - спочатку перміт, потім віза (якщо ви збираєтесь виїзжати)
-
додавайте лише новий. та й щоб офіцер не помилився. ваше довготривале перебування дозволено ворк пермітом. віза - лише вїзд.
-
Я б писав 2 (Ну або 1,95)
-
Тоді мало б бути ок.
-
Так як він ще дійсний і там є віза. Ну якщо не потрібно то це добре! В мене є два ворк перміти з одинаковими датами бо дали другий ворк перміт до закінчення дії старого паспорта. То потрібно надавати інформацію з останнього ворк переміту?
12 Jan 2024, 17:45
383835/455311
5 minutes ago