PR CUAET
-
Вітаю. Щиро рада за вас
-
Як тоді отримати новий паспорт?
-
Треба подивитись English proficiency requirements для вашого вишу; скоріш всього треба - то дивиться, які тести приймають та які бали потрібні
-
Пока ничего сделать нельзя, все сейчас в такой ситуации🥹
-
то радійте
-
Я не в Україні
-
На етапі портал 2 вже не потрібен CUAET можете полатись на bridge WP після 31.03. Про візу дізнайтеся, здається вона анулюється на якомусь етапі отримання і ПР треба дочекатися eCOPR
-
Там же написано
-
Українською
-
Так
-
Отримали Ecopr щойно! 🥳П2 був 21 листопада
-
Дякую, каже правда що вже до спікінга втомився і «бекав». Але ж може хоч маленький шанс не йти на перездачу. Бо переживаю за його reading)
-
Доброго дня підкажіть що робить в даному випадку.
-
@MLISedmonton можете будь-ласка допомогти?
-
Ви маєте право мати одночасно 2 діючих паспорта
-
Підкажіть будь ласка. У сина (14 років) в травні закінчується паспорт і відповідно віза. У консульство України для виготовлення нового паспорта попасти так і не можемо. Якщо я поїду в живу чергу на подовження то на скільки його продовжать і як бути з візою? Краще робити стаді чи ворк перміт? І взагалі якщо продовжать паспорт то чи зможу я в любий момент як зловлю слот податися на новий паспорт?
-
Добрий день, підкажіть будь ласка чи роблять новий паспорт якщо діючий дійсний до 2027 року? Але треба новий щоб продовжити ворк перміт . Буду дуже вдячна за відповідь
-
Просто 20.000 долларов (требование для студентов) на счету нет, поэтому я боюсь показывать небольшую сумму…
-
Ок, зараз додам інформацію
-
Ми робили у 2024 за 2023 рік. Але за нас робив знайомий, ми після того не могли зайти, бо в нас не було точної сумми поданої тим чоловіком. І через це ми не могли зайти досі. І також ми чекали довго наш нотіс оф ассесмент з березня місяця , а він прийшов нам тільки вчора. Там вже ми побачили і сумму і намагалися зробити аккаунт, але нічого не вдаеться.
12 Jan 2024, 17:45
383875/472589
11 minutes ago