PR CUAET
-
Ок, зараз додам інформацію
-
Ми робили у 2024 за 2023 рік. Але за нас робив знайомий, ми після того не могли зайти, бо в нас не було точної сумми поданої тим чоловіком. І через це ми не могли зайти досі. І також ми чекали довго наш нотіс оф ассесмент з березня місяця , а він прийшов нам тільки вчора. Там вже ми побачили і сумму і намагалися зробити аккаунт, але нічого не вдаеться.
-
Я правильно зрозуміла, що наша програма підпадає під ліміти разом з н&с? Тобто загалом до 10000 людей на 2025..? А подач тільки по нашій - більше 20000 аплікацій ?
-
Siya a коли ви АОR одержали?
-
Вітаю, який у вас стрім?
-
27 та 21 червня чи травня?
-
Бо я так розумію що довідку про несудимість без Резерв + нереально отримати в консульстві. Точніше затвердження довідки з Дії.
-
Чи можу я подати на візітор віза для мами, зі свого IRCC акаунта?
-
Напишіть на info@mlis.ca і зможемо помогти. Хоча теоретично будь яке Registry може це зробити.
-
Брат реєструвався у грудні, то штрафу немає
-
Я сама. Но могу і порекомендовать
-
Ні не забирають. Один не діючий вам анулюють, але ви можете зберегти собі
-
Підкажіть чи хтось реєструвався зараз в Резерв+ чи є штраф чи за невчасне оновлення даних?
-
Дуже дякую. Чи забирають діючий паспорт на момент виготовлення нового? В мене зараз 2 паспорти 1 з яких вже не діючий і я незнаю що з ним робити
-
Здасте у цьому році . Не так довго чекати. І потім зареєструєтесь. Я не знаю чому саме у вас не виходить. Ви теж не знаєте. Знає той, хто подавав. Можете спробувати додзвонитися у тах і вони допоможуть.
-
AOS подавались на фед етап 18 лютого
-
Я шукав інформацію по чату, але не знайшов, якщо вже була відповідь - поділіться посиланням, будь ласка.
-
Що робити конкретно?..
-
Доброго дня, чи може хтось підказати - якщо я прибуду в Канаду в лютому, маючи дійсну CUAET візу і дійсний letter of introduction, мені видадуть open work permit на три роки? Є хтось, в кого знайомі, які прибули після нового року вже?
-
Для нас выход только один - давить и давить и давить с помощью журналистов и прочего. Чтоб было по нам вынесено отдельное решение. Потому что иначе, мы вообще в пролете. А если договорятся о перемирии - можно вообще забыть.((((
12 Jan 2024, 17:45
Post 383893 of 399191
5 minutes ago