PR CUAET
-
Я шукав інформацію по чату, але не знайшов, якщо вже була відповідь - поділіться посиланням, будь ласка.
-
Доброго дня, чи може хтось підказати - якщо я прибуду в Канаду в лютому, маючи дійсну CUAET візу і дійсний letter of introduction, мені видадуть open work permit на три роки? Є хтось, в кого знайомі, які прибули після нового року вже?
-
Судя по статье все очень и очень плохо((( Наших аппликаций 23 тысячи. Включительно до 27 года лимит на ВСЕ заявки по гуманитарным направлениям 21 тысяча…. То есть даже если считать только нас, мы все не будем обработаны до конца 27 года… А в гуманитарных так же тысячи людей, и не только украинцы а кучу из других стран. Боюсь представить сколько там заявок..😬
-
Рівно за 2 місяці ви можете продовжити паспорт дитині ( дітям продовжують на 4 роки). Якщо н-д паспорт закінчується 15травня то їхати в живу чергу треба з 15го березня , не раніше, бо відмовлять в продовженні(І продовження Безкоштовне!), а слот на виготовлення нового(другого закордонного паспорту , який видається дитині теж на 4 роки і він вже Платний) якщо хочете можете ловити і замовляти (Якщо бачите в цьому сенс)
-
вітаю! А коли був П1?
-
Вітаємо, такі акаунти це персональні , вхід через особисті дані .Раджу робити самостійно це.
-
Да, подавали с аккаунта мужа