PR CUAET
-
Рівно за 2 місяці ви можете продовжити паспорт дитині ( дітям продовжують на 4 роки). Якщо н-д паспорт закінчується 15травня то їхати в живу чергу треба з 15го березня , не раніше, бо відмовлять в продовженні(І продовження Безкоштовне!), а слот на виготовлення нового(другого закордонного паспорту , який видається дитині теж на 4 роки і він вже Платний) якщо хочете можете ловити і замовляти (Якщо бачите в цьому сенс)
-
вітаю! А коли був П1?
-
Вітаємо, такі акаунти це персональні , вхід через особисті дані .Раджу робити самостійно це.
-
Да, подавали с аккаунта мужа
-
Нет, только WP
-
Добрий день, підкажіть, як довго виготовляється закордонний паспорт від від подачі заявки до отримання готового? На сайті посольства пише що нібито можна оформити в посольстві (Оттава) за записом (тобто не треба виїджати в Україну чи десь)? Будь ласочка, підкажіть як то робити Чи встигну до кінця березня отримати новий паспорт і податись на wp? Паспорт закінчується в жовтні 26, про всяк випадок подалась по ньому на wp
-
Відповідь ІRCC
-
Добрый день, вопрос про WP, я только подалась на PR на федеральном этап (через провинцию) и в среднем ожидание 20 месяцев, аппликация с 9 декабря 2024. И я не знаю подавать ли документы на продление пермита или нет, мой действующий до 28 февраля 2026. И судя по всему будет впритык. И я переживаю за работу. И я получается если изменю пермит на новый мне необходимо будет подать его к своей заявке как пояснение? В этом моменте я очень запуталась подскажите пожалуйста
-
Примерно в июне 2023 нам приходило письмо от IRCC о том, что нам разрешено учиться с нашими ворк пермитами, стади пермит не нужен. Поищите у себя такое письмо и информацию на сайте IRCC