PR CUAET
-
Я подалась у грудні 2023. І це була Атлантика. Отримати повинна була у травні 2024. Чекаю досі
-
Напишіть, я підпишу
-
Ні. Або вказати і написати транзит
-
Я не розумію, тобто люди подались на федеральний етап у червні? Чому тоді ще досі наприклад лютий чекає?Ми подались на федеральний етап 19 липня а номер отримали лише у грудні. А судячи з цих дат ми маємо вже та тиждень два отримати теж FD?
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка, чи вказувати транзитні країни в формі 5562? В деяких ми не виходили з аеропорту, і немає відміток у паспорті, а в деяких виходили на пів дня і є відмітка у паспорті з датою коли прилетіли в коли покинули країну. Дякую.
-
Письмо приходило на email?
-
Вітаю! Ми нарешті отримали ITA в EE через PNP stream (EE BC option +600). Заповнюючи анкету далі перед прикріпленням документів у розділі Family вони запитують пруф оф фандс, але ми пройшли за PNP, що не вимагає грошей. Чи праивльно буде там ставити 0?
-
Підтримую 👍
-
Потрібно написати колективного листа, щоб автоматично продовжили українцям перебування, як це зробили Англія і США. Бо є багато тих, в кого закінчились паспорти.
-
Спочатку слот потрібно зловити. До березня навряд чи встигнете отримати, навіть якщо слот зловите
-
Примерно в июне 2023 нам приходило письмо от IRCC о том, что нам разрешено учиться с нашими ворк пермитами, стади пермит не нужен. Поищите у себя такое письмо и информацию на сайте IRCC
-
Доброго дня , скажіть будь ласка як відбувається підтвердження мого візиту до консульства? 30, 7 та 3 дні. Вчора було тридцять днів до візиту-ніяких листів не на пошту не в кабінет не приходило(.
-
13 січня
-
Я подалась на Атлантику в червні, у вересні AOR - і більше жодного руху, нічого, навіть запрошення на біометрію. Думала, Атлантика буде швидше за провінційну... 🤦
-
Мій «апдейт» Рівно рік від сабміта нашої аплікації. І поки тиша.
-
А можно читать то что я пишу а не додумывать того чего там вообще не было?
-
Не під скажете відео по Якому заповнювали аплікацію
-
Дуже цікава позиція, тобто судячи з всього, ви не зацікавлені в припиненні війни, поки вам чи родичам не нададуть ПР?😳
-
І я про це саме.)
-
Можливо змінились правила бо я робила всі паспорти в жовтні, можна було безпроблем по дорослому дітям, зробила сину меншому і старший син для сестри зловив слот, теж безпроблем було подалися.
12 Jan 2024, 17:45
383940/433135
4 minutes ago