PR CUAET
-
Я так розумію , мені потрібно знайти свою дипломну/курсову роботу з ім'ям наук. керівника та назвою кафедри де я її захищав?
-
Дякую! Можно вопрос еще: это средний балл 5 может быть или надо минимум по каждому 5? У мужа 4-4-5-5 средний балл прописан 5, это подойдет? Teer 2. Он не может сдать выше 😢
-
Доброго дня підкажіть таке питання, в мене ворк перміт відкритий до лютого 2027 року, а от віза дійсна до липня 2026 року, тобто якщо я зараз подаюсь на продовження ворк перміту, чи не зроблю я собі гірше якщо наприклад дадуть на менший період?
-
Дякую
-
Ви можете податися не на продовження а на новий ворк перміт. Якщо ваша ситуація така як на цій картинці зверху. Два документа будуть дійсні якщо ви отримаєте новий ворк перміт. Не думаю що вам наддадуть перміт довше чим на дійсність паспорту.
-
Я хвилююсь чи не можуть мені дати ворк перміт на менший період чим до 2027 року?
-
А в самих графах касательно оплаты обучения в анкете что то писать или оставлять пустыми?
-
Наче пишуть що ні
-
Віза і WP ніяк не повʼязані. Якщо дія паспорта дозволяє то подавайтесь
-
Цього тижня часто дуже було, 13 взагалі не працював р+, я оновлювала разів 10 і писало що даних не знайдено , але до того все було ок! І потім оновила зранку за українським часом ~10 год і все зʼявилось
-
Щось не виходить війти. Може хто підкаже як?
-
Добрий день, раджу @VVIryna, дуже класне викладання, чітко, структурно, якісно, по полицям. Все що треба для підготовки до Celpip.
-
коли я отримувала магістра, серед вимог отримання цієї кваліфікації була написання наукової статті і її публікація в якомусь, навіть місцевому, виданні. цікаво, що у вас за спеціальність?
-
Сайт і трекер відстають. Наявність portal 1 значить, що FD вже було зроблене. Коли ви подавались та отримали АОР?
-
Ці трекери можуть бути не точними)
-
Привіт. Отримали вчора Portal 1, але FD in progress, Corp також немає, хтось стикався з таким? Чи це просто сайт і трекер відстають?😉
-
после 31 закрывается wp, а не все. study permit и visitor record можно продлить, когда угодно
-
Добрий день, підкажіть будь ласка це означає що паспорт вже в консульстві?
-
ось тут реєстрація, не зовсім правильний лінк дала ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/register
-
Дякую, в мене паспорт аж до 2033 року
12 Jan 2024, 17:45
383997/438208
3 minutes ago