PR CUAET
-
Так можете в школі, якщо є в договорі аренди теж підходить. В нас айді канадське є
-
Спасибо
-
так справа в тому навіть зараз показує для резерву слоті в Торонто та Оттаву с січня по навіть липень сотні слотів, але коли ти натискаешь на час, воно каже що вже зайнято, и так вже майже годину, воно висить не зникає, пропоную time frame котрі неможливо додати
-
Я авторизуюсь через дію підпис. Потім відкривається дія і все, нема qr-коду. Не повертає мене на сайт е-консул
-
Можливо зайняти, тільки треба робити то швидко та знати умови
-
Підкажіть будь ласка, для дитини місце проживання в Канаді, це в школі брати? Якщо немає з собою старого паспорта дитини, то сильно погано?
-
Зрозуміло Дякую за відповідь)
-
Я заходила в 4 часа вечера живу в Монктоне. И выдало мне сразу слоты
-
Із того, що я бачила, якщо є евалюація від wes, то такий дозапит дуже рідкісний, але іноді є. Якщо евалюації нема, тільки переклад, то дозапитують доволі часто. Цифр у мене нема, нажаль
-
Спасибо
-
люди, хто знє відповідь на питання, коли на сайті є слоті, але іх не можливо зайняти, то держава з нас так глузує?
-
Спробую
-
Тільки що заходила без проблем з телефону, чищу щодня історію
-
www.instagram.com/p/DAWWZ6rNL3_/?igsh=em5mM3Z3eTN2YWJ4
-
можливо ще ДП документ pasport.org.ua/solutions/e-queue
-
Доброго дня Поділіться досвідом будь ласка. Якщо чоловік не служив, в анкеті вказували що не служив, військового квитка не має. Чи потрібно відразу писати якесь пояснення, чи приходить в таких випадках до запит на military record?
-
Дякую🙌 договір оренди є, але там вписане тільки моє імʼя та прізвище і що проживаю з дитиною (а яка дитина-немає 🙈 ).
-
Да у них там полный бардак с этой системой
-
О, мерсі! Через банк зайшла!
-
Ми робили з усіх країн де були від 4 місяців. Набралося аж 6.
12 Jan 2024, 17:45
Post 384056 of 395512
5 minutes ago