PR CUAET
-
Але думаю що всім, адже по логіці уряду треба знати кому дають ПР)
-
Дитині ні, а інше хтось інший хай відповість, я одна подаюсь)
-
Дякую. Тоді ще пару питань: 1. Довідка потрібна буде на кожного члена сімʼї, чи тільки основного апліканта? 2. Дитині ( 6 років) потрібно також замовляти цю довідку?
-
quizlet quizlet.com/ и приложение есть и на сайте можно работать
-
Тільки через консульство. Ви берете довідку з Дії та відправляєете разом з запитом до консульства. Вони видадуть с мокрою печаткою.
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, який мінімальний прохідний бал CELPIP по програмі Alberta Opportunity Stream?
-
Привіт, всім. Питання Довідка про не судимість має пройти наше консульство чи та що отримана з ДІІ - проходить?
-
Привіт! Чи хтось може порекомендувати якийсь додаток на телефон, типу мого електронного словника. Щоб я могла вносити туди слова, які я вчу, час від часу повторювати ці слова, передивлюватися, може якісь міні тести по цим словам проходити. Дякую!
-
Це раніше була процедура ЄлендінгуЄ для тих хто подався ззакордону. Прилетіти по іміграційній візі і на кордоні отримати COPR Для тих хто в Канаді це можна було робити в офісі у них. Проте зараз це все вже робиться онлайн. Тому нічого прокатувати більше не треба.
-
Спасибо!
-
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, у меня есть дипломы: специалиста, бакалавра и кандидата наук, какие из дипломов нужно оценивать бакалавра и кандидата? Или только кандидата?
-
1 раз. ну і для ПР. Це міграційний А звичайний можуть на роботі хотіти
-
Всем доброго вечера. Подскажите, кто в курсе, тем кто приехал по CUAET нужно сдавать медосмотр каждый год? Или только один раз по приезду?
-
О, на английском адрес есть оказывается, нужно было английскую версию открыть
-
Уже оплатил и отправил. Решил на адрес консульства отправлять, ибо другой информации на сайте небыло. На почте money order взять надо на 40$ для Consulate general of Ukraine и отправить вместе со всем в конверте. На сайте всё подробнее расписано
-
я думаю, что на адрес консульства и отправлять. А вы уже оплачивали? А то я реквизиты не могу найти...
-
Доброго вечора всім! Попрошу, додавайте в цей канал своїх друзів і знайомих, адже чим більше буде тут людей, тим кориснішою буде ця група. P.S. Запрошуйте тільки тих, кому даний чат і тематика можуть бути цікаві і корисні.
-
Дякую за відповідь!
-
Аа, я просто не правильно зрозумів ваше повідомлення, дякую за досвід
-
Привет всем. Какой адрес куда справку отправлять если через консульство в Эдмонтоне? Не вижу на сайте конкретного адреса. Написано можно отправить по почте, а куда не понятно. Есть только адрес консульства самого, но непонятно, может у них какой-то PO Box есть
12 Jan 2024, 17:45
38406/466845
about a minute ago