PR CUAET
-
Вітаю! Підкажіть, що робити. Жили в Канаді, але через приліт в дім родичів були змушені повернутися на довгий час (більше року). Ось хочемо повертатися, але у дитини закінчився паспорт, в новому нема візи. Ворк перміт у нас, батьків, закінчюється в серпні цього року. Влетіти і подати на новий треба до кінця березня. За цей час, думаю, не встигнемо зробити візу дитині. Що робити? Дякую!
-
10 тысяч в этом году. В следующем 6900. Но это по ВСЕМ гуманитарным программам…🤪
-
Не могли довго приєднати аплікацію, писали у кризову форму з технічних помилок за порадою агента по телефону IRCC, але їм було недостатньо скріншотів того що ми відправили і вони попросили знов (відповідь прийшла лише десь через 3-4 тижні). Але у головного апліканта в той час продовжувався ворк перміт тому ми відклали повторний запит. Через місяць-два все саме запрацювало і ми підʼєднали аплікацію до акаунту😐 Повчитися в цій ситуації нема чому, бо в нас по суті був чисто рандом
-
Їх там точно не 36 та 60, один два може бути
-
Я не в очереди. У меня назначена дата посещения. Подтверждение пришло сразу.
-
Дякую! Так і зробила і роблю .. але.. 🤯🤕🤬може комусь більше пощастить
-
Ну мне сказали что с 5 часов вечера люди заходили в моей городе ( Монктон) я решила зайти в 4 часа и сразу появились слоты, я была в шоке,и быстро начала все тыкать
-
А як швидко має прийти рішення можливо ви знаєте,я подала 11 жовтня в акаунті писало що до 12 грудня має бути рішення,і після того нема ні рішення,ні трекер прогресу,ні нарахування?
-
Станом на зараз
-
короче ребята НОВОСТИ НЕ ХОРОШИЕ.. только 10k людей получат ПР а подалось 23К www.cbc.ca/news/canada/ottawa/ukrainian-families-question-canada-s-commitment-as-residency-applications-appear-lost-1.7425031
-
Кожен треба клацати, по одному перевіряти чи саме він актуальний мені не давало якщо хотіла одразу двом дітям взяти,по черзі дозволило
-
О, дякую!
-
Такая же ситуация. Как это сделать ? У кого есть инструкция по заполнению ? Или хоть какая нибудь информация
-
Дякую)
-
Просмотрите размер файла
-
Ми написали не служив, до запиту саме по цьому питанню не було. Але у багатьох питають. Окреме рішення офіцера
-
Едмонтон
-
З мобільного і в мене не показує, а з компʼютера показує
-
У нас знакомые так делали, продлили ВП, но иммиграционный консультант их поругал, сказал что так делать нельзя, ВП можно продлевать только при наличии паспорта на руках, даже настаивал отменить заявку на ВП. Но все утвердили и получили ВП уже, может просто повезло, что не запросили скан копию паспорта.
-
По Торонто? Дивно Viktoriia Торонто, та навіть Оттаву показує
12 Jan 2024, 17:45
384109/461702
3 minutes ago