PR CUAET
-
Судячи зі всього я також з вами 😜😂
-
Ну и вдогоночку. Раз уж нас отнесли к гуманитарным. Квебек ликуй!(((
-
Сегодня написала
-
якщо ви подаєтесь за куает, то ставите ні. Бо якщо ставите так, то буде вважатись, що подаєтесь на основі його ВП
-
Нам вчора надали 4,39 вмо
-
t.me/prcuaet/19036/433792
-
Я вже видаляв його і по новій вводив дані і нічого... все те саме пише що технічні роботи і спробуйте пізніше. Числа з 10-го так все вісить.
-
Я подалась по этой программе лишь по той причине что рассчитывала что быстрее воссоединиться с мужем смогу в Квебек, а подучилось еще хуже чем все что только можно. И пару дней назад мне говорили Тоже по Квебек все в порядке, дальше дело за федералами, 6 мес))) Это наверное уже несбыточная мечта
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка, треба обрати так чи ні в полі Do you have a job offer in Canada,якщо немає ЛМІА і на ворк перміті вказано CUAET?
-
Ну… дивлячись як читати- на буде квот. Наприклад, квот- не має, а будемо надавати скільки заманеться. Ось були квоти 13500 , а на нашу- не було. Відщипнули крапельку. Але все це знову гадання. Може щось до літа проясниться
-
В інший гілки Продовження WP там є відео
-
мягко говоря, надурили людей
-
И так здесь в группе писали, что что-то не так, но люди накидывались на таких сразу. По типу ждите все ок. Учитывая политические изменения иммиграция прикроется
-
Але чи не буде це обманом?(🤦♀️🤦♀️🤦♀️
-
Тоді вам треба подаватися з кабінету через GCKey. Там є опція подачі на стаді перміт - можете собі переглянути.
-
Дякую за відповідь
-
Доброго дня. Допоможіть будь ласка, яка послідовність дій. Подалися на PR для мами в жовтні 2024. Наразі в неї є work permit в паспорті до грудня 2025, коли закінчується її паспорт. Я не впевнена, що до того часу розглянуть заявку на PR. В неї також є інший паспорт, новий. Треба спочатку нову visitor visa в новий паспорт отримати чи спочатку work permit? Для того, щоб коли дія паспорту вийде, вона не втратила статус. Дякую
-
Да, мы в Канаде.
-
На продовження паспорту можете.(жива черга) На виготовлення нового не можете.(слот через е-Консул)
-
А ви в Канаді?
12 Jan 2024, 17:45
384146/473441
2 minutes ago