PR CUAET
-
Зашибись. Мысли о заговоре против украинцев меня не покидают((
-
Від аор. Сабмит чекала 2 місяці і тиждень
-
Скажіть на яку адресу писали. Та як п спла 29.12 и вчора дублювала свій лист, відповіді нема. Вказала всі дані які тільки можно було
-
Пєчаль Тобто у вас від AOR до дозапиту 8 місяців минуло? Чи то від сабміту до дозапиту 8 місяців? Якщо так, тоді скільки після AOR чекали на дозапит?
-
Так - через той самий кабінет де і на ворк перміт. Нового створювати не потрібно.
-
Спасибо за ответ Елена, а что же делать, просто ждать что пронесёт или какие-то объяснения дать?Спасибо заранее от всего сердца
-
Как можно внести изменения в уже поданное заявление на продление Work permit? Может его можно отменить и подать заново? Нет никакой информации куда звонить или писать в таком случае.
-
В листi еліджибиті було написано що вам потрібно пройти мед екзамен?
-
підкажіть будь ласка коли можна рееструватися в трекері? бо ми ось спробували і щось воно не дає цього зробити
-
Спасибо
-
Я чекала на початок розгляду справи і перше повідомлення через 8 місяців. Потім дозапит, у той же день все дозагрузили, і знов тиша на 4 місяці. Писала, дзвонила. 0 результату. Потім рішення, портал, портал, фото і знов чекаю.вже рік і два місяці. А якщо брати з ендорсментом , то усі рік і пʼять місяців
-
Это можно через тот же кабинет, через который мы продляли WP? Или это отдельный новый нужно создавать?
-
В hong kong війна, я чогось не знаю?
-
Як завжди
-
Щось якось сьогодні геть тихо, кинули кісточку у вигляді десятка Порталів і затихли 🥴
-
Намагаюсь зрозуміти, навіщо взагалі було створювати цю програму, щоб потім всіх «кинути» через плече…
-
Вопрос нужен ли стади пермит для обучения если у меня куает опен ворк перміт?
-
Корочє, треба забути про processing time та сподіватись на те що хоча б аплікацію на продовження ворк перміту розглянуть швидше, я зрозуміла...
-
Доброго дня. Чи подавався хтось на продовження WP з паспортом, що закінчується через півтори роки, а даний WP дійсний ще рік. Які шанси на продовження? Читав, що є випадки схвалення і варто спробувати. Чи хтось стикався з подібною ситуацією, чи може поділитись власним досвідом? Та чи є можливість пізніше отримати якийсь легальний статус тут без паспорта, на основі того що твій партнер має дійсний WP? Наперед дякую за відповідь
-
Web form ircc
12 Jan 2024, 17:45
384182/474652
4 days ago