PR CUAET
-
-
я думаю, что на адрес консульства и отправлять. А вы уже оплачивали? А то я реквизиты не могу найти...
-
Привет всем. Какой адрес куда справку отправлять если через консульство в Эдмонтоне? Не вижу на сайте конкретного адреса. Написано можно отправить по почте, а куда не понятно. Есть только адрес консульства самого, но непонятно, может у них какой-то PO Box есть
-
Стандартна практика - подія що часто трапляється. І я наразі не про КУАЕТ, а про те як часто бувало раніше. До КУАЕТ - найлегшим способом імміграції в Канаду були Атлантичні провінції через роботу. Далі по отриманню ПР люди часто виїзжали в іншу провінцію жити ( більш розвинену)
-
Спілкувався я зі знайомим. Єдине він не памʼятає це було при PR чи вже при паспорті, але карту треба прокатати. Виїхати за межі країни і вʼїхати вже по «карті» для офіційної зміни статусу. Щодо «переіздунів» з провінції - то завжди стандартна практика, але частіше цим «хворіють» у атлантичних провінціях, та у Манітобі. Рідко чув щоб з Альберти так «тікали»
-
Тоді також AOR мало б вистарчити. Бо етап кваліфікації (eligibility) ви якби пройшли в провінції, і вам в підтвердження цього дали номінакцію. Тому якщо є AOR від федералів то значить документи прийняті в роботі, і недостач немає - на цьому етапі я б подавав на BOWP
-
Так то для других вопросов мыло.. Как раз размышляла, стоит ли писать туда)
-
Доброго Дня , чи хтось може підказати достовірну інформацію , довідка витяг з України сформована у травні , чи її можна надсилати в Едмонтон чи вона не дійсна ?
-
Что-то не вижу куда писать) Подожду еще