PR CUAET
-
Доброго дня. Планую продовжувати паспорт дитині за 2 місяці до його закінчення. Маю декілька питань : -Чи можна завчасно податись на продовження перміту чи тільки з наявним продовженим паспортом. -Якщо на момент закінчення дії старого перміту, не отримаємо новий , що в таком випадку робити? - якщо зараз дитина навчається у школі та має Visitor permit, то краще подаватись на Study permit чи Visitor. В чому різниця? Буду дуже вдячна за відповідь.
-
А що потрібно вказувати в декларації в аеропорту Канади ціль твого приїзду (бо я часто їжджу в Україну)одного разу я не памʼятаю що я вказувала то пройшла нормально а на другий раз ми з сином в літом заповнили і нас не пропустили відправили в Аеропорту Торонто до офіцерів ті подивились паспорт і ворк пер іти і нас просто пропустили дальше я незнаю від чого це залежить чи від того що ми вказали що ідем працювати чи це не від того .Підскажіть може в когось була така ситуація?
-
Делюсь своим таймингом и некоторой информацией, которая может кому-то пригодиться. Заявка 1 человек - я(common law). Подача: 28.10.23; Запрос на оплату биометрии: 07.11.23; Запрос на биометрию: 16.11.23(биометрию сдала 18.11); Запрос на подтверждения отношений: 11.03.24 (дали 30 дней, пока я ждала некоторые документы пришло eligibility, так что на письмо так и не ответила); Eligibility: 22.03.24; Запрос на military: 23.04.24(никакого отношения не имею, почему запросили не понятно); Так как люди, которые получи элиджилити в марте и апреле, уже все активно получали порталы - 26.09.24 я написала дополнительное письмо(на почту с которой запросили милитари) с контекстом «все ли ок, или нужны дополнительные доки для рассмотрения заявки?». Портал 1 - 04.10.24; Портал 2 - 25.10.24; 10.11.24 - я написала письмо на почту от Портал 1, что у меня запланирована поездка с 23.11.24 по 01.12.24 и просьбой приостановить дальнейшее рассмотрения до возвращения; 03.12.24 - Портал 1 10.12.24 - Портал 1 снова, так как не получили ответ на предыдущее письмо. 03.01.25 - пишу письмо все ли ок, дошли ли до них предыдущие письма и так же что у меня уже создан кэйс «Портал 2»; Ecopr - 13.01.25.
-
Спочатку BN , потім HST
-
А письмо объяснительное писать, что ребенок учится в бесплатной школе или просто приложить выписку со счета?
-
Скажіть будь ласка, а там коли проходиш ці 4 кроки, треба мати український номер, на який має прийти смс? Чи модно просто Укр номер телефону. В мене просто є старий, але не знаю чи він ще працює. Дякую
-
Моїм дітям виготовили за 10 днів. Але на доставку чекаю вже 2 місяці.
-
Доброго дня, підскажіть хто можливо записаний на 14 лютого комусь приходило вже підтвердження? І кому приходило о котрій годині можна очікувати?
-
Дякую
-
Ось це я мабуть переплутала з продовженням дії паспорта. Дякую😊
-
Перміт важливіший, віза лише для перетину кордону. Тому в першу чергу подбайте про статус, тобто перміт. Якщо не плануєте виїжджати, то віза і не обов'язкова
-
accesemployment.my.site.com/EventRegistration/s/?uid=a52ON00000EIT6j&utm_source=UNI%20clients%202023&utm_campaign=fc81c10106-EMAIL_CAMPAIGN_2022_09_02_04_20_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_14c8ea6dd1-fc81c10106-560303819&mc_cid=fc81c10106&mc_eid=d10180dafe