PR CUAET
-
А що потрібно вказувати в декларації в аеропорту Канади ціль твого приїзду (бо я часто їжджу в Україну)одного разу я не памʼятаю що я вказувала то пройшла нормально а на другий раз ми з сином в літом заповнили і нас не пропустили відправили в Аеропорту Торонто до офіцерів ті подивились паспорт і ворк пер іти і нас просто пропустили дальше я незнаю від чого це залежить чи від того що ми вказали що ідем працювати чи це не від того .Підскажіть може в когось була така ситуація?
-
Делюсь своим таймингом и некоторой информацией, которая может кому-то пригодиться. Заявка 1 человек - я(common law). Подача: 28.10.23; Запрос на оплату биометрии: 07.11.23; Запрос на биометрию: 16.11.23(биометрию сдала 18.11); Запрос на подтверждения отношений: 11.03.24 (дали 30 дней, пока я ждала некоторые документы пришло eligibility, так что на письмо так и не ответила); Eligibility: 22.03.24; Запрос на military: 23.04.24(никакого отношения не имею, почему запросили не понятно); Так как люди, которые получи элиджилити в марте и апреле, уже все активно получали порталы - 26.09.24 я написала дополнительное письмо(на почту с которой запросили милитари) с контекстом «все ли ок, или нужны дополнительные доки для рассмотрения заявки?». Портал 1 - 04.10.24; Портал 2 - 25.10.24; 10.11.24 - я написала письмо на почту от Портал 1, что у меня запланирована поездка с 23.11.24 по 01.12.24 и просьбой приостановить дальнейшее рассмотрения до возвращения; 03.12.24 - Портал 1 10.12.24 - Портал 1 снова, так как не получили ответ на предыдущее письмо. 03.01.25 - пишу письмо все ли ок, дошли ли до них предыдущие письма и так же что у меня уже создан кэйс «Портал 2»; Ecopr - 13.01.25.
-
Спочатку BN , потім HST
-
А письмо объяснительное писать, что ребенок учится в бесплатной школе или просто приложить выписку со счета?
-
Скажіть будь ласка, а там коли проходиш ці 4 кроки, треба мати український номер, на який має прийти смс? Чи модно просто Укр номер телефону. В мене просто є старий, але не знаю чи він ще працює. Дякую
-
Моїм дітям виготовили за 10 днів. Але на доставку чекаю вже 2 місяці.
-
Доброго дня, підскажіть хто можливо записаний на 14 лютого комусь приходило вже підтвердження? І кому приходило о котрій годині можна очікувати?
-
Дякую
-
Ось це я мабуть переплутала з продовженням дії паспорта. Дякую😊
-
Перміт важливіший, віза лише для перетину кордону. Тому в першу чергу подбайте про статус, тобто перміт. Якщо не плануєте виїжджати, то віза і не обов'язкова
-
accesemployment.my.site.com/EventRegistration/s/?uid=a52ON00000EIT6j&utm_source=UNI%20clients%202023&utm_campaign=fc81c10106-EMAIL_CAMPAIGN_2022_09_02_04_20_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_14c8ea6dd1-fc81c10106-560303819&mc_cid=fc81c10106&mc_eid=d10180dafe
-
Дякую!
-
Щодо першого, то я би спочатку продовжила паспорт: не факт, що офіцер потім прийме нові документи, може винести рішення на підставі первинного пакету документів, тобто до кінця дії нинішнього паспорту. Подавати на новий перміт бажано поки ще діє старий. Після подачі Вам одразу приходить лист, який автоматично зберігає Ваш нинішній статус протягом 6 місяців, навіть якщо перміт закінчується раніше. Вважається, що візітор рекордс після виїзду з Канади анулюється і статус втрачається. Стаді і ворк перміт не анулюється. Для дитини шкільного віку різниця лише в цьому.
-
Ви можете мати 2 укр паспорти. Так що можна робити.