PR CUAET
-
Перміт важливіший, віза лише для перетину кордону. Тому в першу чергу подбайте про статус, тобто перміт. Якщо не плануєте виїжджати, то віза і не обов'язкова
-
accesemployment.my.site.com/EventRegistration/s/?uid=a52ON00000EIT6j&utm_source=UNI%20clients%202023&utm_campaign=fc81c10106-EMAIL_CAMPAIGN_2022_09_02_04_20_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_14c8ea6dd1-fc81c10106-560303819&mc_cid=fc81c10106&mc_eid=d10180dafe
-
Дякую!
-
Щодо першого, то я би спочатку продовжила паспорт: не факт, що офіцер потім прийме нові документи, може винести рішення на підставі первинного пакету документів, тобто до кінця дії нинішнього паспорту. Подавати на новий перміт бажано поки ще діє старий. Після подачі Вам одразу приходить лист, який автоматично зберігає Ваш нинішній статус протягом 6 місяців, навіть якщо перміт закінчується раніше. Вважається, що візітор рекордс після виїзду з Канади анулюється і статус втрачається. Стаді і ворк перміт не анулюється. Для дитини шкільного віку різниця лише в цьому.
-
Ви можете мати 2 укр паспорти. Так що можна робити.
-
Або на візітор рекордс. Я сину в 7 років зробила стаді перміт, дочці в 15 зробила ворк перміт. Обоє навчаються в школі. Я Вам описала лише в чому різниця стаді і візітор.
-
Привіт. Можете скинути ссилку де можна ловити слоти на новий паспорт? А також таке питання: якщо я хочу подавати на новий паспорт в Оттаві, то чи можна самому вибирати посольство? Чи як це взагалі виглядає?
-
Очікуємо, ще нічого не приходило.
-
Сьогодні подали сину на паспорт, 17 років. Резерв не запитували. Взагалі нічого не питали)
-
я з номінацією foreign worker теж вже рік і майже 3 місяці
-
Ваш номер UCI не змінюється, тобто Вас ідентифікують не за паспортом, а за номером UCI в першу чергу.