Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Polina Chervoniak
    wrote on last edited by
    достатньо ID чи Driver licences мами, якщо дитина до 14 років. Ми оформляли на дитину 12, надали мій Driver licences
    1 Reply Last reply
    0
  • t762661934T Offline
    t762661934T Offline
    Sasha Avsajanishvili
    wrote on last edited by
    Ту же самую отправили , и она ответила Thank you
    1 Reply Last reply
    0
  • t7078054901T Offline
    t7078054901T Offline
    Відділ турботи Viktoriia Babenko
    wrote on last edited by
    Запрошуємо на б’юті-зустріч у Калгарі 23 січня! Привіт, майстре манікюру! У нас суперподія для тебе: 23 січня в Калгарі пройде б’юті-зустріч із двома топ-спікерами: • Вікторія Бабенко: «Секрети комбінованого манікюру та покриття Бабенко Бренд» • Катерина Топоровська: «Пошук клієнтів в Канаді: 5 головних помилок, яких легко уникнути! » На тебе чекає: • Море натхнення та нових знань • Сертифікат учасника • Фуршет, шампанське та розіграш подарунків • Професійна фотосесія • Нетворкінг з іншими майстрами Хочеш отримати заряд мотивації та корисний досвід? Пиши нам у директ, щоб купити квиток та дізнатися всі деталі. Кількість місць обмежена, тож поспішай! До зустрічі 23 січня!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vira Novatorova
    wrote on last edited by
    Якщо я працюю волонтером Як care aid для приватної особи більше року . Та housekeeper в домі пристарілих на part time. Чи можу подаватись на цю программу?🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аnna
    wrote on last edited by
    Порекомендуйте будь-ласка оієлтора в Калгарі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    А скільки часу написано триває розгляд вашої справи на порталі IRCC? У мене написано 7 місяців. Але для кого це написано, не зрозуміло.
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Треба обирати НІ
    1 Reply Last reply
    0
  • t1933412997T Offline
    t1933412997T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Все залежить від умов, стандарт індустрії ставки по 5 річній фіксованій іпотеці, але щось на три роки чи плаваюча ставка будуть відрізнятися. Так найкращі ставки по 5 річній іпотеці зараз на рівні 3,99-4,24% якщо працювати з брокером.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Whale
    wrote on last edited by
    За 30 днів чекайте 16 січня лист підтвердження
    1 Reply Last reply
    0
  • t762661934T Offline
    t762661934T Offline
    Sasha Avsajanishvili
    wrote on last edited by
    Я думаю что она просто не заметила что мы уже отправляли ей ее , это было до нового года , поэтому , переделывать вам третий раз не прийдется (если касается даты заполнения )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Привіт всі учасникам чату. Сорі за затримку в відповіді. Ціни на все різняться від сезону ( сезон дощів- десь з квітня по жовтень, та сухий сезон. В цьому році дощі ішли десь до грудня. Омивається тихим океаном та Карибським морем, має безліч кліматичних поясів. Квитки: зновж таки звідки летіти( ви ж не написали з якої ви провінції),зараз всі ідуть без багажу ( навіть ручного), ми брали за 500$ в обидва кінці. Аєропорти в столиці та Ліберії( північ країни). Нам подобається аеропорт Ліберіі( не величкий, та до тих ресортів що ми замовляли не далеко 30-40хв. Ми купляємо ресорт, тому за готелі не скажу( можна і А&В.) Пляжі можите загуглити Coco, Hermosa Трансфер з аєропорта 50-100$( в одну сторону) Сервіс- як на мене дуже пристойний. КостоРіканці всі на раслабоні Pura Vida!( Пура Віда). Тому наберіться терпіння від отримання будь якого сервісу.😜 Провінційні парки, вулкани, та водопади, гугліть. Ціни на іжу,майже такі самі як в Канаді але в амер.дол. Рент машини дорогий( але якщо на місяць рентувати то десь по 50$us. Багато є чатів та груп у фейсбуці( російсько мовних), але будьте обережні( мій особистий досвід: домовився з трансфером,з російськомовним, на останньому етапі, звинувачення в мій адрес,- невчасно дав знати, і ціна інша, але я тобі дам іншого водія на 50% дорожче.) Змушені були скористатися його послугою. А з ресорту на ресорт, замовили убер, приїхав костаріканець, за пів ціни відвіз( то ми взяли його особистий номер телефону, тож тепер будемо мати особистого водія.😜👍 Hola hola my friend😊, I’m sharing you some pictures of the beach, Pura Vida!🏖️🙌🏻 P.S. це мій особистий погляд на КостаРіку, і я не претендую на 100% достовірність, але мій 5 річний досвід, відпустки саме в цій країні, має право на існування.
    1 Reply Last reply
    0
  • t303283343T Offline
    t303283343T Offline
    Daryna
    wrote on last edited by
    Я вказую "робота". Усі рази направляли до офіцерів і усі рази перевіряли паспорт та дозвіл на роботу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Расскажите про результаты потом, пожалуйста. я уже два раза просил форму перезаполнять, не хотелось бы третий 🤞старую отправлю если что
    1 Reply Last reply
    0
  • t396084191T Offline
    t396084191T Offline
    Olga_rogozianska
    wrote on last edited by
    Ecopr приходит на почту или письмом ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1227381229T Offline
    t1227381229T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Держим кулачки и ждем от вас хороших новостей!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Фрося
    wrote on last edited by
    Meest , дозволяють до 5 упаковок . Мамі родичі присилають ліки для гіпертонії. Якщо мазь, то можна вказати як косметику
    1 Reply Last reply
    0
  • t376223021T Offline
    t376223021T Offline
    Daniil Poleshko
    wrote on last edited by
    Доброго дня, є питання. Почав збирати документи які потрібні для оформлення закордонного паспорту і виявив що в мене немає на руках картки платника податків, є тільки в дії. Зможуть мене прийняти в консульстві, якщо документ буде роздрукований з додатку? Написав мєйл в консульство, але відповіді немає
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Arkhipchuk
    wrote on last edited by
    якщо скласти всі терміни очікування номінаціі і федеральний рівень, то можна більше 2 років чекати. А по новим міркам всі 3.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6887045072T Offline
    t6887045072T Offline
    Богдан Ткаченко
    wrote on last edited by
    Сьогодні був в консульстві в Торонто прийшов 12 дня отримав паспорт в 13:40, людей було багато)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem Poliakov
    wrote on last edited by
    Я на работе оформлен как labourer и был отобран уже
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.